reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia szukałam w google ale znalałzam tylko gdzie w Dublinie jest :/
lubiczanko zdrówka ...
asienko równiez zdrówka dla Ciebie
margaritta brawa dla córci :-)
barmanko fajnie że po wizycie wszystko om :tak:
tichonku przykro mi że wyniki masz złe;/

ja też uważam że może i było uderzenie w tył głowy.. ale napewno nie w wyniku upadku i to z tak niska:no:
niecierpliwie czekam co i jak się okaże....
a co najsmieszniejsze.. wielce ojciec nic nie wiedział a teraz nagle się okazuje ze on jest świadkiem tego "upadku"
normalnie smiechy robią już z tej sprawy zamiast poważnie się za nich wziąć:no:

reklama
Tichonku a widzisz za szybko czytałam posty i tak chyba błędnie wykalkulowałam he he.
No ale Margaritta byłaby cudowną chrzestną,nieprawdaż?

A synuś pięknie stoi,oby nie musiał cwiczyc tych umiejętności w nocy,tak jak to robił mój Matt :rofl2:

ViKamcia pierwsze słyszę,że był świadkiem upadku,nie dorabiajmy ideologii,w całej wypowiedzi prokuratora usłyszałam "świadkiem w sprawie" a nie świadkiem upadku,to zupełnie co innego :confused2:

Barmanko to dobrze ze wizyta udana,ale wiadomo uciązliwe sa one.:tak:
Tichonku no no Mati jak super stoi,silny chłopaczek.:tak:
Margaritta brawo dla córci.
AsienkoM to sie narobiłaś pierogów.:tak:
Dzionek minął dobrze,po południu byłam na kawce u Ani,a pozniej wspólnie poszlismy z dziecmi na spacerek.
Miłego wieczorku.

Anineczko ano prawdaż,prawdaż:tak:
...Jak to ojciec był świadkiem tego wypadku?Nic nie słyszałam
:eek:
Lecę bo Matt strasznie kaszle:-DTzn.specjalnie,tylko po to,żebym zwróciła na niego uwagę:-D

MartaF na szczęście w sobotę przetestowaliśmy kartoniki i są ok :tak:
Ale każda podpowiedź jest mile widziana co do przygotowania się na tak długą jazdę.Jeszcze fotelik muszę młodemu zmienic na taki od 0 do 18kg bo młody nie przepada za tym mniejszym :eek:

Tichonku no właśnie słuchałam pani prokurator i ani razu nie padło słowo by ojciec był świadkiem upadku,gazety i tv robi już sobie swoistą hucpę z tą historią...

anineczko my tez zmienilismy fotelik przed wyjazdem:tak:i dużo lepszy był niz ten mały:-)no i duzo bajek,słodyczy,kolorowanek itp bo dzieci sie nudzą:tak:

Barmanko ...dobrze ze wsio oki a co do wizyt to mnie ostatnie miesiace tez meczyly noo ale coz tzreba wytrzymac dasz rade :tak:
Madbebe no to ladnie zaszalas zakupowo
Tichonku no ladnie Matt stoi moze podac lapke Lence bo tez stoi z tym ze ona chce stac caly czas :eek:

Natalia mnie sie pyta czy moze bajki ogladac mowie ze nie bo jestes niegrzeczna poszlam wieszac pranie schodze patrze bajki wlaczone i mowi do mnie Ty mi mamo nie pozwolials to sobie sama wlaczylam nacisnelam cyferki 9 i 4 i sie wlaczylo sprciula jedna no :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry