reklama

Mamy z Irlandii!!

Ello!
Mame wczoraj pozegnalam,chlip,chlip.. Wracamy do szarej rzeczywistosci.. Wika.juz teskni,bo cale dnie miala rozrywke zapewniona a teraz juz nie to samo..:-/
Nic to,moze na wakacje sie wybierzemy do pl,jak mnie ochota najdzie,bo poki co jakos mnie nie ciagnie ;-)

Poszalalysmy z mama zakupowo..ale z Nia to tak zawsze,bo ona uwielbia zakupy podobnie jak moj maz. Największego deala zrobilysmy na butach. W Galway zamykali jeden ze sklepow paula byrona,wszystkie buty po 5e :-o Wyhaczylam dwie pary kozaczkow,jedne mieciutkie,skorzane :-P 180e kosztowaly,wiec ciesze sie jak dziecko :-)
Gdyby nie te chorobska,byloby milej,ale i tak nie narzekam ;-)

Lubiczanko- i ja mysle ze masc moze pomoc. Chyba sie przeforsowalas,co?
Tichonek- ja z chrzestna mialam podobnie,z tym ze nasza oznajmila ze nie dotrze w srode,gdzie chrzest w niedziele..wiec sobie wyobraz
Kamcia- no właśnie,byle do nastepnego podkrecania ;-) Ale idzie sie przyzwyczaic a i pocierpiec dla taaakiego efektu :-)
Asienka-zdrowka! Ja tez przeziebiona juz kilka dni :| Wczoraj mi na krtan siadlo,ale dzis juz przemowilam,choc glos jeszcze nie ten ;-)
Barmanka-udanej wizyty!
Marcysia- oby dzien szybko zlecial ;-) namieszalas :-o ja tez bym sie pewnie tak czula,bo jest ok,dopóki nie miksuje..
Margaret-gratki córci! Wiedzialysmy wszystkie ze zda celujaco..;-)

to tyle poki co,bo wiecej nie pamietam.. Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Na TVN24 konferencja prasowa prokuratury....Wstępny wynik sekcji zwłok Madzi...Przyczyną śmierci był tępy uraz tyłogłowia.W tej chwili nie ma podstaw podwarzac wersji matki Madzi:-(...Mam nadzieję,że po dalszych badaniach jednak dotrą do prawdy bo nie wierzę za Chiny ludowe,że to był wypadek:no:

Na TVN24 konferencja prasowa prokuratury....Wstępny wynik sekcji zwłok Madzi...Przyczyną śmierci był tępy uraz tyłogłowia.W tej chwili nie ma podstaw podwarzac wersji matki Madzi:-(...Mam nadzieję,że po dalszych badaniach jednak dotrą do prawdy bo nie wierzę za Chiny ludowe,że to był wypadek:no:

No tak, przeciez wypowiadał sie jakiś ekspert, że upadek z metra czy półtora nie powinien być az tak tragiczny w skutkach dla dziecka. Ale nigdy nie wiadomo.
No ale zobaczymy co tam jeszcze znajdą.

Madbebe to co dobre szybko się kończy, a w szczególności czas spędzany z mamą

Ostatnia edycja:
Asieńko-mam nadzieję,że fachowcy naprawią praleczkę i bedziesz mogła dołączyć do grona"szopów praczy";)))
Madbebe-fajnie,że miło spędziliście czas z Mama:)A kozaczki-chcesz żebym z zazdrości pękła:wściekła/y:;)))
Tichonek-nawet nic mi nie mów...nawet jeśli to był "wypadek",to za składanie fałszywych zeznań i utrudnianie sledztwa powinni ją wsadzić:wściekła/y:a jak to był wypadek,to ja mam Tekla na imię:crazy:

barmanko wielkie dzieki za szort odp :tak: wszystko co z podroza do PL samochodem związane - może się przydać;-)

madbebe - ano chlip chlip ... ale ale co to za du**w avatarku Twym?? no no :rolleyes2: wezmę Cię pod uwagę przy zmianie... orientacji :-D;-)

dziękuję laseczki za gratki dla Martyski- się jej to podoba chyba;-):-D

reklama
bede zyc:-D:-Djuz jest niebo lepiej tylko zoladkiem mi kreci,na szczescie pepsi pomaga;-)Ja to takich specyfikow jak 2kc to brac nie moge,kiedys wzielam i kac przez 3 dni mnie meczyl,wiec dziekuje. A na alkohol patrzec nie moge a jak sobie pomysle, ze mialabym lyknac cos to mnie trzesie:-D:-D:rofl2: a no robaczka trzeba czasem zalac,zwlaszcza, ze ja niepijaca jestem zazwyczaj i niewielka ilosc mi wystarcza do rauszu:laugh2::sorry:

oj jak dobrze,ze nie mam pl tv bo bym pewnie te wiadomosci o Madzi caly czas ogladala i ssie wkurzala,a takto tyle co w necie wyczytam;-)

margarita-zdolna masz corcie,powod do dumy:tak:
asienkoM-a to nie naprawil Ci tej sruby??fachowiec....:crazy:

musze sie pochwalic, ze i u mnie waga wkoncu sie ruszyla i -1,5 w dol wiec jeszcze ze 3 i bede mega szczesliwa :-) J mnie meczy o pizze tylko gdzie ja znajde sile zeby ja zrobic :eek: ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry