Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pokaże Wam mojego małego słodziaka - a jakie to to grzeczne
siedział i co mu się dało to się tym bawił albo smiał się w niebogłosy- heh - fajniusi jest

pomoga coś ta opaska? i mnóstwa zdrówka dla najmlodszych Twych- to marudki małe pewnie co?

;-)
moze jak znajdziesz jakiś moment kiedyś to na maila albo pw mi wrzucisz recenzję małą
I ja już na pewno jako ostatnia - dla Twojego męzowskiego najlepszego 
albo klinikiem go 

nareszcie mamy juz to za sobą. Teraz wystarczy sie tylko... systematycznie uczyc do nastepnych testów
dumnam 
(ale jakbyś chciała znać szczegóły to wezmę m w obroty i dopytam co i jak).
. Autostrady płatne tylko w Pl. Bo podobne te we Francjo można jakoś ominąć (w sensie jechać innymi drogami), ale pewności nie mam co i jak bo to nam jakiś koleś na promie powiedział.... Ceny posiłków na promie nie są wysokie, spokojnie możesz sobie pozwolić na obiad (ziemniaki/frytki, ryba/mięso, surówki - ok 11e), śniadanie ok 7e, ceny alkoholi nie znam, kawa ok 2e.

ja to zrobilam w sobote wiec dzis musze posciagac i poukladac do szafy. Kawke juz ze znajomá wypilam teraz czekam az mi sie miesko rozmrozi i utrzaskam jakies kotlety;-);-)
J robocze ciuchy prałam
Pierwsze to sprawdzałam czy rączka cała, a później to sprzątanie. Teraz śpi.