reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Vikamcia-w co.Clare-pojęcia nie mam:-(
Dzień dobry
albo i nie...Daniel z Dominisią poprzeziębiani...wstawałam 10razy...J powiedziałam,że dziś śpię na dole i chromolę:-pW dodatku dopadło mnie jakieś zapalenie stawów-konkretnie w kolanach tak mnie nap..prza,że schodziłam ze schodów dziś z płaczem:-(Możecie coś podpowiedzieć-tzn co może pomóc?Póki co założyłam opaskę uciskową i ...mogę chodzić:-(
Miłego dnia Wam Dziewczynki

hejooo, ja dziś jeszcze w domku, mam usg w szpitalu. Mówiłam w pracy że mogę iść dziś pracować ale muszę wyjść 3 godz wcześniej, to te ciołki dali mi wolne na cały dzień... a potem narzekają że nie mają ludzi do pracy:confused2:

ViKamcia, nie znaju się, nawet nie wiem gdzie w Dublinie takie coś.

Lubiczanka, mi do głowy tylko ta opaska uciskowa przychodzi plus wcześniejsze posmarowanie jakąś maścią rozgrzewającą mięśnie. Mnie za to w nocy skurcz w nodze złapał, myślałam że sobie noge odgryzę, tak bolało!

Bry poweekendowo
Ja w sobotę w stałam z bólami kości i cały ranek spędziłam w toalecie, bo mi cały czas cofało, no ale do szkoły pojechałam, łatwo nie było, jak wróciłam to o 16 padłam i spałam do 19, głowa mnie tak bolała, a dopiero antybiotyk skończyłam.... I katar mam znowu okropny wrrrr. Od wczoraj już mi lepiej, tylko nos zatkany i przez to głowa mnie boli

Tichonku dziękuję, Ania zachwycona, mówi mamo jak ten fotelik duży:-D:cool2:, ale podoba jej się, bo jest czerwony:-D:rofl2:. I serio mówiłam o tej kawce, jak będziecie w okolicy albo w którąś niedzielę nie będziecie mieli co ze sobą zrobić to zapraszam
AsienkoM to widzę romantycznie było, fajnie

Witam
weekend milusio minął, i już nie długo do roboty trzeba wracać więc skończy się leniuchowanie:(
Lubiczanko nic więcej mi do głowy nie przychodzi..
ViKamcia sprawdzałaś w Google..? Ja kiedys strzelałam i nawet nieżle mi szło:))
Ja dziś pierwszy raz wstałam i zęby mnie tak nie bolą, wow mogłam zjeść coś normalnego, więc chyba najgorsze za mna:)
Miłego dnia

Hej.Kolejny wekeend szybko minał,i znow mamy poniedzialek:tak:.Szybko dzis wstałam,pranie wstawiła bo znow sie nazbierało.
Lubiczanko zdróweczka.Masc rozgrzewająca napewno Ci pomoże.
AsienkoR zdróweczka.
Barmanko udanej wizyty w szpitalu.
Miłego Dzionka.

Kamcia, aaaa bo Ty masz aparacik na ząbki założony, tak?:-) teraz zatrybiłam :zawstydzona/y: myślałam że po wyrywaniu Cię tak bolą.. Na razie o szczegóły nie pytam bo i tak na chwile obecną nie mogę założyć. Wiem że początki trudne, ale potem bólu się nie czuje bo ząbki się przyzwyczajają.

Asienka, współczuję złego samopoczucia :-(

Gliwa, ja też jedno pranko wstawiłam, jeszcze jedno w kolejce czeka, pościelówkę zmieniłam. Obiadzio mam z wczoraj, więc ogólnie luzik. Ale jakaś taka zadżumiona jestem :eek: drugą kawkę będę zaraz spijać, ta pogoda chyba tak mnie działa.

Ewelcia, gdzie jesteś?
:ninja2:

Ostatnia edycja:
Witam

Lubiczanka zdrowka dla Twych Smykow no i dla Ciebie
Barmanko udanej i szybkiej wizyty no i najlepszego dla polowki Twej
Asienko zdrowka

My w sobote bylismy na zakupach i u J brata bylismy zaproszenie na komunie dostalismy a wczoraj bylismy w Ratoathna ryneczku wrocilismy odpoczelismy troche i znajomi do nas przyszli i tak to weekend zlecial niesamowicie szybko
Dzis od rana piore bo znowu sie nazbieralo...zaraz za obiadek sie wezme

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry