reklama

Mamy z Irlandii!!

barmanka odnośnie Maddeleine ... już porównują do niej Madzię:
SOSNOWIEC: Porwanie 6-miesięcznej Magdy. MADZIA to polska MADELEINE MCCANN. SOSNOWIEC PORWANIE DZIECKA, Madeleine McCann, Madzia, porwanie PÓŁROCZNEJ MADZI, PORWANIE 6-MIESIĘCZNEJ MAGDY, MAGDA WAŚNIEWSKA, SOSNOWIEC PORWANIE PÓŁROCZNEJ MAGDY, S

a co do sprawy Maddeleine , jasnowski dokładnie podał miejsce gdzie są zakopane zwłoki... czemu tam jej nie pojechali szukać??
bo z tego co wiem do dziś jej nie znaleziono...

reklama
Witam niedzielnie:)
Barmanko-Twojemu mężusiowi wszystkiego naj,naj,naj:))))
Gastone-a wiesz,że chyba Mika moja też ma coś takiego???Muszę zwrócić uwagę:dry:
Miłego dnia Panie

Witajcie

wczoraj z mężusiem wieczorkiem posiedzieliśmy przy świecach, wypiliśmy winko i zjedliśmy kolacyjkę. Było bardzo miło.
Barmanka wszystkiego naj dla męża

Miłego dnia

Asienko milo i jak romantycznie:-)
My wrocilismy kolo 10 z tej parapetowki...posiedzialam chwile na necie a pozniej w kime poszlam,m jeszcze gral w jakas gre...
Vikamcia no wlasnie tez czytalam o tej Madeline i jasnowidz przepowiedzial,...i nic!szkoda,bo pewnie by ja tam znalezli

Milego dzionka zycze///

Hej.
Barmanko Sto Latek dla twojego mężowskiego.
AsienkoM widze wieczorek romantyczny.:-)
My wczoraj z M poszliśmy spać po 1:-)siedzieliśmy i oglądalismy telewizje, wypiłam piwko i drineczka.:tak:
Dobra zmykam.Miłej niedzieli.

I ja sie witam niedzielnie:-)
Marta-hmm to nie ciekawie macie z tym psem, a sasiadka nie moze go zamknac na ogrodku?? ja to nie cierpie takich psiakow :baffled::wściekła/y::wściekła/y:
barmanko-wszystkiego naj dla meza:-)

mnie cos wczoraj zamulilo po obiedzie i o 6 poszlam sie polozyc na chwilke i spalam do 8 :baffled: wstalam zrobilam kolacje dzieciom,polozylam ich spac i sama poszlam w kime:nerd: a dzis wstalam o 9.30 mega wyspana:-):-) jak ja kocham takie dni :-)

Chlopcy jedza rosolek i spadamy na zakupy.Szkoda, ze tylko spozywcze bo chetnie bym pochodzila po sklepach ;-)

ewelcia no właśńe też czytałam i podczytywałam.. i też myślę ze by ją tam znaleźli.. ale ze rodzice lekarze to kazali soboe płacić za oskarżenia i rozwiewali wszystkie przypuszczenia bo mieli"alibi" a ponoć CI znajomi tez wiedzieli o sprawie... :-(
szkoda bo Madeleine nie miała godnego pochówku :-(

MartaF współczuję..:/

marcysia to sobie pospałaś :-)

barmako wszystkiego naj dla twojego męża:tak:
marcysia ja juz kiedys zwracałam uwage sąsiadowi jak lubiczanki dzieci ganiał ale to jak grochem o ściane:baffled:kiedys ich kot ciągle nam do domu właził bo oni go nie chcieli do domu wpuścic:baffled:nabrali zwierząt i niech sobie radzą:wściekła/y:

reklama
Marcysia to sie wyspałaś :-).Ja tez dzis sobie polezałam w łózeczko,M zajął sie małym.Lubie niedziele:-D
A my wrócilismy ze spacerku i zakupów.Bylismy u Nas w centrum,kupiłam Igorkowi 3bluzeczki T-Shirty,mężulek oczywiscie kolejna zabaweczka dla synusia.:tak:Obiadek zjedlismy tam.Czas tak zleciał,masakra.
Zmykam kawke wypic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry