reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia ... normalnie powinnni takie matki wystrzelać pod jakąś ścianą...!!!!
matko jedyna boiedne dzieciątka :-(
co do Madzi... ciesze się ze ją znaleźli i nie bedzie leżała pod kamieniami :-(
co do matki.. brak słów.. chyba powiedziąłam już na jej temat wszystko co miałam do powiedzenia...
oby sekcja zwłok małej wykazała co tak naprawdę się stało!!!

reklama
Tichonku :tak:zleciało te 6miesięcy.
Ashiarona tez polecam Oilatum.
Gastone buziaczki dla dziewczynek.:tak:
Igorek zjadł obiadek i poszedł spać.Cos dzis marudny jest,wszystko bierze do buzki i krzyczy.Ahhh te zebolki.:no:
M jeszcze w pracy,bedzie dopiero wieczorkiem.Zrobiłam sobie kawkulke i odpoczywam.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja od rana chatke wysprzatałam, obiad gotowy, i mam ochote cos upichcić:)) Ostatnio wciągnęła mnie saga millenium i czytam namiętnie:)
Co do tych wyrodnych matek brak słów, dlatego właśnie nie oglądam wiadomości bo tylko się człowiek wkurza:(

Gliwa buziaczki dla Igorka!!

Lubiczanko lasencja z Ciebie:))

Ja ogólnie od kilku dni same kaszki, jogurty , i zupy wcinam, bo nie jestem wstanie nic pogryżć heheh. Schudłam 1,5 kg odkąd wróciłam z PL, czyli na dobre mi to wyjdzie przestanę jeść badziewne , bezwartościowe jedzenie, i skóra się poprawi:) Myślałam że będzie gorzej , że będzie mi bardzo brakowało chipsów, czekolad itp ale jest ok , kupuje sobie deserki rollo a one są tak słodkie i przepyszne ze jest ok:)))

Ok uciekam Miłego dnia

witam
Ja nie bede sie wypowiadac na temat tej XXXXXXX bo szkoda slow :wściekła/y::wściekła/y:

lubiczanko-sliczna fryzurka,chociaz na poczatku myslalam tak jak ewelcia,ze to Aga irlandia:-D:-D
i jak bieganie przynosi efekt? polecam Ci kupic sobie taki pas Buy Everlast Slimmer Belt - Female. at Argos.ie- Your Online Shop for . super sie czlowiek poci pod nim w czasie cwiczen, ja go zawsze zakladam jak ide chodzic ;-)
Gliwa
-Igorkowi buziaczek na 6 mies. :-)
Gaston- i dla Twoich dziewczyn buziak w czolko;-)
Ashiarona-ja tez polecam oilatum:-)

mmmm moj J wzial sie za malowanie korytarza:confused2: a ja mu mowie po co dzis malujesz jak w przyszlym tyg przyjdzie lanlord i jak nam nie obnizy rentu to sie wyprowadzimy a ten na to, bo mu sie nudzi :eek: super :baffled::oo:

kamcia- millenium jest super ja juz przerobilam :))

Ostatnia edycja:
Marcysiu-hehe...przynosi,przynosi:)))a pas-ja się folią zawijam w pasie i zawsze spływa:tak::-D
Kamcia-noże!!!!chuchro takie i ze spadku wagi się cieszy:wściekła/y::-p
Idę na rundkę...do potem:tak:

ja w przerwie kucharzenia :cool2:
Mężowy jutro ma urodzinki więc siłą rzeczy siedzę w kuchni :tak: tylko żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :eek:

Lubiczanka, świetna fryzurka, szkoda że z bliska nie można Cię "obcykać" ;-):-)

Barmanko miłego kucharzenia.:tak:
Dzis jakos zmeczona jestem,nic mi sie niechce.M niedawno z pracy wrócił.Igorek po kapieli zasnał.Zaraz sobie z mezowskim piwko strzele.W srode kuzyneczka przylatuje,wiec jestem happy.:-)
Miłego wieczorku.

Gliwa, wszystkiego dobrego dla solenizanta! :tak::-)

Ja też dziś jakaś śpiąca w ciągu dnia byłam, musiałam się położyć na drzemkę :eek:

Echh oglądam non stop tvn24 i nie mogę uwierzyć w to co się stało...
Szok normalnie!!
Ciekawe czy tato dziecka był w to zamieszany... pewnie nie, bo zapewne przez brak "wsparcia" matka pękła...

A swoją drogą pamiętacie sprawe małej Madeline?
Zaginięcie Madeleine McCann – Wikipedia, wolna encyklopedia

Gliwa buziak dla syncia:-)
co do lubiczanki włosów to "na żywo"dużo ładniej wygląda:tak:
kamcia ja przez 3 misiące jadłam tylko serki:confused2:współczuje,znam ten ból:sorry:
co do matki Madzi to jestem pewna ze ją zabiła:crazy:bo pewnie nie dawała sobie rady i nikt jej nie pomagał:no:
a ja mam problem z sąsiadki psem:wściekła/y:skacze do wszystkich kto do nas przyjdzie:crazy:dzisiaj chciał ugryźć koleżanki córeczke,którą odprowadzałam do domu i prawie złapał ją za noge tylko ze zdążyłam go kopnąc:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry