reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Malenstwo kochane+++:(brak slow na temat matki:(
Ashiarona ja kupilam crem do ciala oilatum i kapie nikosia w oilatum bo tez mamy problemy ze skora ma skore jak tarka a wlaszcza na polikach:(uzywam go od 2dni wiec nic nie napisze jeszcze czy jest skuteczny,ale kazdy mi polecal wlasnie ta firme na problemy ze skora

Witam
a wiecie,że do końca wierzyłam,że Madzię sprzedali:-(Nie dane jej było poznać co to życie...na temat "Matki"znów wolę przemilczeć:wściekła/y:
Dzięki Dziewczynki za komplementy:sorry:Dziś wygląda lepiej,bo wczoraj J mi fotę strzelał po bieganiu:/
Miłego dnia Wam

Hej
Zuzi wczoraj w nocy temperatura spadła i nie wróciła:-). Obudziła się po 23 i chciała mleko i wpiła całą dawkę i zasnęła, potem obudziła się jeszcze z płaczem prze 1 bo miała pełna pieluchę i bolał ją brzuszek. Miała bardzo twardy bo nie mogła się odgazować. Wysadziłam ją na nocniczek zrobiła siku i walnęła 2 wielkie bąki. Myślałam, że padne ze smrodu, jak zgniłe jajka.:eek::confused2:
Miłego dnia życzę

Witam
:-(I ja,jak głupia miałam maleńką nadzieję,że jednak ją sprzedała:-(
I znów ta chora baba skłamała,.jak ona mogła nie chciec,żeby jej dzieciątko wreszcie spoczęło godnie w grobie,tylko nadal wodzila wszystkich za nos?
:-(
Dobrze,że w końcu Madzię znaleźli,że już nie leży w takim mrozie,pod kamieniami:-(:-(:-(
Takie słowa mi się na usta cisną,że....
Jak pokazują teraz jak ona grała to mnie krew chce zalac..."Oddajcie Madziulkę,przecież to była nasza perełka!","Nasze dzieciątko kochane!"Jak tak w ogóle można:no:Jaka wyrachowana...(nie powiem kto!)Jakbym ją dorwała to chyba bym ją zatłukła:no:
A jak w tv powiedzieli,że za niemyślne spowodowanie śmierci może dostac 3 miesiące do 5 lat:szok:to się tak wku****am,że szok:crazy:...Powinna zgnic w więzieniu i nigdy już spokoju nie zaznac:wściekła/y:
Madziu...Śliczny aniołeczku,spoczywaj w spokoju (*):-(
Się znów poryczałam,no!!!:-(

Lubiczanko widac,że fota po bieganiu bo rumianaś jak jabłuszko:-)Widzę,że metamorfoza zupełna u Cię:tak:Tak trzymac!

Tichonek-czuję dokładnie to samo:wściekła/y:gdybym miała sposobność kiedykolwiek dorwać ją w ręce bez skrupułów połamałabym jej te ręce,które dziecko potrafiły skrzywdzić...wiem,że nie po bożemu źle komuś życzyć,aale jeśli dostanie chociażby te 3miesiące,to aby sprawiedliwość ją tam dopadła:wściekła/y:
Gliwa-Igorkowi na pół roczku buziak i oby uśmiech szczęścia nigdy nie opuszczał jego słodkiej buźki:*
AsieńkoM-hehe...oby już tylko dobrze było:)))

reklama
Gliwa buziaczek dla Igorka na 6 miesięcy.
Tichonek aż brak słów, a jak już sie znajdą to raczej małocenzuralne, żeby małe dzieciątko skrzywdzić i potem tak kłamać. A wszyscy jej współczuli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry