reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo,
Aniaa jesli to bedzie murzyn Hiszpan to laj not:-p
ejjj czemu nie odpisujesz mi na gg hyyy:confused2: jak nie chcesz ze mna gadac to powiedz ze mam sie odfajkowac od Ciebie, a nie Ty udajesz ze Cie nie ma:growl:
:-p

Rajusku jak mi sie dzis nic nie chce robic.. na wagary bym poszla:cool2:
Ale co tam, pranko wstawione, zaraz ide kwiatki umyc, poukladac ciuchy w szafie - wiec gora bedzie wysprzatana juz na tip-top. Na obiadzio dla nas robie pizze, awaryjnie dla Marcela mam pomidorowke z wczoraj;-)
Ale pogoda sie skiepscila:growl:a juz tak pieknie bylo...
Milego Wam!

Hejka
Wczoraj również większość dnia na dworze spędziłysmy. Zuzia ma buźkę opaloną ja z reszta też:-). Chyba źle spałam jakoś bo coś mi w plecy wlazło i zchylić sie nie moge bo boli:baffled:.

Dziewczynu poratujcie jakim sprawdzonym przepisem na jakieś ciasto czekoladowe, bardzo słodkie, duże, bo mojemu P się marzy i powiedział, że chce i już a jak nie będzie to mi nie da:wściekła/y::szok::-D

Tichonek to świetnie, że wyniki masz dobre i obyście wszystko załatwili w Dublinie.
Aniaa o tak słoneczka możesz z wakacji nadgonić, żeby było tak jak przez ostatnie dni

Ostatnia edycja:
Witam

Barmanko ze co ze nie odpisuje ja nic od Ciebie nie dostaje a dwa wczoraj weszlam na chwile nawet gg nie wlaczalam a trzy gg mi cos szwankuj nie wiem o co kaman:baffled:
Katrina do urlopu jeszcze troche :tak:
Tichonku sprawnego zaatwiania spraw :tak:
Ide zmyc farbe

Milego dnia:-)

Aniu odinstaluj to gg i zainstaluj od nowa...tez tak kiedys mialam:)
AsienkoM a czego Ci m nie da?:rolleyes::oo::wink:...nie mam przepisu,ale moze w necie cos znajdziesz?
Tichonku powodzenia w zalatwianiu:)

spadam zaraz za jkais obiad sie brac,...pogoda kiepskawa,nic mi sie nie chce...

Milego dzionka zycze

Hej.A my wróciliśmy z miasta,bylam zrobic zakupki.:tak:Dzis już chłodno,ale az tak zle nie jest,kurcze i juz po słoneczku.Jutro wybieram sie do fryzjera na pasemka,ale sie ciesze.:-)
Tichonku powodzenia w załatwianiu spraw.
Zmykam obiadzik robic.

reklama
Witam

Ja dopiero pierwszą kawkę piję.
Rano byliśmy na występach dzieci w Antka szkole,później szybko po fotelik samochodowy dla najmłodszego,żarło na zapas dla zwierzaków,gaśnica do auta,trójkąt i takie tam na podróż.I dopiero niedawno wpadliśmy do domu,M się wyszykował do pracy i na jakąś kolację służbową.
A ja czekam na pizzę z Papa John's bo gotowac mi się nie chce :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry