reklama

Mamy z Irlandii!!

asienko_r no żaden foch- tylko się zdziwiłam, że Murzyna i inne takie od razu ze mną kojarzysz :eek::-D:-D

ja też w biegu ciąglym :confused2: a bylam w pennym po te prześcieradła i sobie wyobrażcie, ze najtansze białe - 7e:eek: zatem korzystamy z innych dobrodziejstw ;-)

buziole i udanego popołudnia

reklama
witajcie:-)
No i po lecie:wściekła/y: nie mogloby tak byc pieknie przez miesiac chociaz:rolleyes:sie czlowiek rozmazyl hehe

Tichonku- no Wy to macie niezlego tego lanlorda:baffled:, nie poddawaj sie w poszukiwaniach nowego mieszkania wkoncu cos sie znajdzie i przelam sie wkoncu do jezdzenia tutaj autem- nie masz sie czego obawiac;-)a jak wypad do stolicy? wszystko zalatwione??
AsienkoM- niestety nie znam zadnego przepisu na ciasto czek. wiec nie pomoge:zawstydzona/y:a jak sie ma Zuzia?wiesz juz od czego ta alergia??
Aniaa-i jak kolorek wyszedl??:rolleyes2:to i ja poprosze bys przywiozla troszke slonka:-)
Barmanko-wspolczuje balaganu przy remoncie ale jak milo bedzie juz po...:tak:tylko sie nie przemeczaj za bardzo;-)
Gliwa- udanego wypadu do fryzjera ;-)
katrina-a jak Ty sie czujesz??
anineczko- widze,ze wszystko zapiete na ostatni guzik przez podroza, a kiedy wyjezdzacie??

Nataniel mi zasna na kanapie-super:confused2::eek: ciekawa jestem o ktorej pojdzie spac na noc:oo2:

Hejka dziewczyny ja tylko na chwilke wpadlam sie pozegnac i zyczyc Wam Happy Easter:-)
Dzis wyslalismy o paszport dla nikusia wiec zobaczymy jak to bedzie,a ogolni e u mnie nie najlepiej dzis R byl u lekarza znowu i bedzie mial chyba operacje (nie za b chce pisac czego co i jak):-(i poprostu zyc nie umierac kacper czeka na usuniecie migdalow nikus caly wysypany i do tego jeszcze R:-(:-(:-(:-(:-(
ok zmykam sie pakowac dalej paaaa dziewuszki do uslyszenia za 2 tyg;);-)

Marcysia a no ladnie wyszedl kolorek malnelam sie na braz ale to jeszcze nie jest to co chcialam w poniedzialek ide do fryzjera obciac sie a w czerwcu sciagne sobie kolor dekoloryzacja tak fachowo sie nazywa chyba i fryzjerka polozy mi braz taki jaki chce

Biola spokojnego lotu i Wesolych Swiat no i zdrowia dla rodzinki Twej

Ania, Ty nie pitol ze wiadomosci nie dostajesz:-p tylko szoruj nowe gg wgrywac:sorry:

Margaritta, hihi no wlasnie ciekawe to dlaczego Twoja osobe dziewczyny zawsze kojarza z murzynem:-D
No i co teraz zrobisz z tym bialym strojem, co wymyslilas?

Asienka, ja czekoladowego nigdy nie robilam. Ale jesli mezowy lubi kakaowe ciasto z serem to polecam Izaure - ono w sumie jak czekoladowe z serem jest, pyszota jak dla mnie.

Biola, udanego pobytu w Pl. Daj znac po powrocie co wyszla z testami na alergie.
A moze mezowy tez sobie w Pl pojdzie na kontrole, co? Powodzenia.

Boszz a ja sie dzis do roboty nadaje jak nie powiem co do czego:baffled: dzidzia jak sie jakos pokracznie ulozyla, syrami uciska mnie na przepone, tchu zlapac nie moge, ledwo po schodach na gore wejde a zipie jak jakas staruszka:eek:

Biola tobie również Wesołych Świąt.Ja też w tym roku je spędzę z rodzinką w Pl,to chyba pierwsze święta Wielkanocne od 5-6 lat w Pl :-D

No i chyba mąż bioli nie leci do Pl barmanko :sorry:

marcysiu tak skaczę po forach i czytam ludzi,którzy już jeździli w takie trasy i dowiaduję się co jeszcze powinnam załadowac do auta.W większości już mamy wsio,no ale co ja mam do jedzenia spakowac? He he zawsze z długą podróżą kojarzą mi się gotowane jajka,pęto kiełbasy i chleb:eek::laugh2: bo tak to się kiedyś na wakacje nad polskie morze w pociągu dzieciaki karmiło :-D
A wyjeżdzamy po 17:00 w czwartek.Bo po 20 mamy prom z Rosslare.
Jeszcze muszę mleko w kartonikach młodemu kupic i no właśnie...listę jakąś stworzyc by nic nie zapomniec.:baffled:
Nataniel dalej śpi?
Ja zaraz kolacyjkę dzieciakom zrobię i też idą w kimono.

anineczko-to juz na dniach wyjezdzacie a mi sie wydawalo, ze dopiero koncem kwietnia:baffled: jak ja jechalam do pl to zabralam bulki, termos kawy i herbaty no tylko wtedy dzieci nie mielismy. Zawsze mozecie cos na stacji benzynowej zjesc tylko jak sie wpadnie na autostrade to ciezko zjechac ;-)A masz podgzewacz samochodowy do butelek?? dobra sprawa, zeby maluszkowi zimnego mleka nie dawac :)
nataniel wstal o 6.30:szok: juz widze jak idzie spac o 8:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aniaa-ja sciagalam tak farbe rok temu w PL tylko z balejazu przechodzilam na braz i powiem, ze super wyszly;-)Tylko przerazilam sie jak zobaczylam moj mysi kolor:szok: szczeze mowiac fryzjerka tez sie przerazila i mowi: stanowczo trzeba wlosy zafarbowac :-D:-Da wczesniej chciala mnie namowic na moj naturalny kolor,zeby wlosy odpoczely od farb :-D:-D:-D
Biola-Tobie rowniez zycze Wesolych Swiat i mokrego dyngusa :-D duzo zdrowka dla meza i dzieci, oby szybko klopoty zdrowotne przeszly:tak:

Ostatnia edycja:
marcysiu nie mam podgrzewacza,kiedyś miałam jakiś,ale podgrzanie mleka trwało wieki,wywaliłam i nie kupowałam innego.Młody przyzwyczajony do mleka o temp.pokojowej,nigdy mu nie podgrzewałam mleka...aaaa mam tylko taki termos z Tommy Tippe gdzie się wlewa wrzątek i do środka wkłada butelkę,ale raczej dostępu do wrzątku miec nie będę,no chyba,że termos :baffled:

No idę chłopakom robic kolację i kładę ich do łóżka bo mam już ich dośc.Leją się zamiast sprzątac pokój :confused2:

reklama
Anineczko, fakt Biola leci sama z dziecmi, zacmilo mnie chwilowo:eek: No to kicha w takim razie, bo moglby pojsc sobie na kontrolna wizyte, wiadomo co wiecej opinii lekarskich tym latwiej jest podjac decyzje.
A do jedzonka na droge, na poczatek gotowe kanapki wiadomo, osobno buleczki, serek, wedlina (parowki) co by zrobic kanapki jak juz braknie tych gotowych, osobno mozesz spakowac warzywa - beda na przekaske do kanapek (jakies ogorki, papryka, salata). Jakies owoce, slodycze, soki/woda, dla Was napoje energetyczne, kawa w termosie. Na promie sie nie martw o jedzenie, ceny sa ok, jedzonko do przelkniecia.
A Ty masz moze ta torbe termo z TT na butelki? Pytam dla wlasnych celow ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry