Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Hello:-)
Zimnawo troszkę z rańca
No i niebo już dziś nie takie jak przez ostatnie kilka dni,ale i tak wiosną pachnie:-)
Margaritta a ja mam dwa prześcieradła bez gumki z Pennego,single,nie pamiętam za ile
AsieńkoM kurczę,ciekawe po czym tak Zuzię wysypało?Ale zawsze to nie ospa;-)Choc jakbyście już przeszły,miałybyście z głowy
U nas jedna choroba zakaźna "odbębniona";-)...Się zastanawiam kiedy Matta trzydniówka dopadnie
Radek w jego wieku już był po a trochę szkoda by było,żeby nas na przykład na wczasach dopadła
Anineczko otóż tłumaczę...
Inna miejscowośc nie wchodzi w rachubę,ba...dopóki nie zacznę jeździc autem to nawet inne osiedle odpada
Nie uśmiecha mi się po 6-tej wstawac,żeby z dwójka dzieci na nogach do szkoły zdążyc bo tutaj autobusy nie jeżdżą
Pomijam temat atrakcji pogodowych jakie czasem Irlandia nam funduje
Ale jak już będę jeździła (oby
) to,owszem na inne osiedle mogę się wynieśc
Druga sprawa,że Radek już płacze,że nie chce się przeprowadzac bo do innej szkoły on nie pójdzie
Buduja nam teraz piękny,ogromny budynek szkoły i on chce chodzic tutaj na zawsze
I najważniejsza sprawa,mój P musi byc na miejscu bo tylko szef,manager i P mają klucze do firmy,więc jak nikogo nie ma a przypałęta się jakiś zagubiony klient w weekend to P ma byc w 5 minut na firmie
Od początku szef chciał miec go pod ręką,dlatego mu auto firmowe dał,dlatego gdy ja z Radkiem mieliśmy tu przyleciec,podsuwał mu oferty najmu blisko firmy...No i teraz P czuje się jakby zobowiązany,rozumiesz?
No ale pospisywałam wczoraj P numery telefonów do agentów,którzy domki mają w ofercie i będzie dzwonił (jak znajdzie czas w pracy
).
P do tej pory gadał,że nie będzie się z "dwójki" na "dwójkę" z klamotami nosił bo to nie ma sensu i jeszcze takie domki u nas mają maleńkie salony a my mamy dośc spory
Ale na "trójkę" nas nie stac więc mu zaczęłam truc,żebyśmy jednak poszli na dwójkę z kawałkiem ogródka z tyłu bo Matta będę mogła wypuścic na trawkę,pomieszkajmy rok a potem się zobaczy,może właśnie zacznę jeździc autem i będę mogła coś większego w innym miejscu Swords znaleźc
W sumie to są maleńkie domki w zabudowie szeregowej,no i kosztem kawałka trawy z tyłu,mają maleńkie salony ale przynajmniej na głowę mi kapac nie będzie
Więc szukamy...
Słyszałyście o tej akcji?W sobotę o 20:30 (czasu polskiego) gasimy światło;-)Oczywiście kto chce sie przyłączyc do akcji
Strona główna - Godzina dla Ziemi
A dziś u Drzyzgi wywiad z rodzicami małej Madzi z Sosnowca Madzia z Sosnowca: WAŚNIEWSCY w ROZMOWACH w TOKU, 29.03.2012. WYWIAD rodziców Madzi z Ewą DRZYZGĄ - YOUTUBE. KATARZYNA WAŚNIEWSKA, BARTEK WAŚNIEWSKI, WAŚNIEWSCY DRZYZGA, WAŚNIEWSCY WYWIAD, WAŚNIEWSCY ROZMOWY W TOKU, ROZMOWY W TOKU 29.03.2012
Zimnawo troszkę z rańca
No i niebo już dziś nie takie jak przez ostatnie kilka dni,ale i tak wiosną pachnie:-)Margaritta a ja mam dwa prześcieradła bez gumki z Pennego,single,nie pamiętam za ile

AsieńkoM kurczę,ciekawe po czym tak Zuzię wysypało?Ale zawsze to nie ospa;-)Choc jakbyście już przeszły,miałybyście z głowy
U nas jedna choroba zakaźna "odbębniona";-)...Się zastanawiam kiedy Matta trzydniówka dopadnie
Radek w jego wieku już był po a trochę szkoda by było,żeby nas na przykład na wczasach dopadła
Anineczko otóż tłumaczę...
Inna miejscowośc nie wchodzi w rachubę,ba...dopóki nie zacznę jeździc autem to nawet inne osiedle odpada
Nie uśmiecha mi się po 6-tej wstawac,żeby z dwójka dzieci na nogach do szkoły zdążyc bo tutaj autobusy nie jeżdżą
Pomijam temat atrakcji pogodowych jakie czasem Irlandia nam funduje
Ale jak już będę jeździła (oby
) to,owszem na inne osiedle mogę się wynieśc
Druga sprawa,że Radek już płacze,że nie chce się przeprowadzac bo do innej szkoły on nie pójdzie

Buduja nam teraz piękny,ogromny budynek szkoły i on chce chodzic tutaj na zawsze
I najważniejsza sprawa,mój P musi byc na miejscu bo tylko szef,manager i P mają klucze do firmy,więc jak nikogo nie ma a przypałęta się jakiś zagubiony klient w weekend to P ma byc w 5 minut na firmie
Od początku szef chciał miec go pod ręką,dlatego mu auto firmowe dał,dlatego gdy ja z Radkiem mieliśmy tu przyleciec,podsuwał mu oferty najmu blisko firmy...No i teraz P czuje się jakby zobowiązany,rozumiesz?
No ale pospisywałam wczoraj P numery telefonów do agentów,którzy domki mają w ofercie i będzie dzwonił (jak znajdzie czas w pracy
).P do tej pory gadał,że nie będzie się z "dwójki" na "dwójkę" z klamotami nosił bo to nie ma sensu i jeszcze takie domki u nas mają maleńkie salony a my mamy dośc spory
Ale na "trójkę" nas nie stac więc mu zaczęłam truc,żebyśmy jednak poszli na dwójkę z kawałkiem ogródka z tyłu bo Matta będę mogła wypuścic na trawkę,pomieszkajmy rok a potem się zobaczy,może właśnie zacznę jeździc autem i będę mogła coś większego w innym miejscu Swords znaleźc
W sumie to są maleńkie domki w zabudowie szeregowej,no i kosztem kawałka trawy z tyłu,mają maleńkie salony ale przynajmniej na głowę mi kapac nie będzie
Więc szukamy...Słyszałyście o tej akcji?W sobotę o 20:30 (czasu polskiego) gasimy światło;-)Oczywiście kto chce sie przyłączyc do akcji
Strona główna - Godzina dla ZiemiA dziś u Drzyzgi wywiad z rodzicami małej Madzi z Sosnowca Madzia z Sosnowca: WAŚNIEWSCY w ROZMOWACH w TOKU, 29.03.2012. WYWIAD rodziców Madzi z Ewą DRZYZGĄ - YOUTUBE. KATARZYNA WAŚNIEWSKA, BARTEK WAŚNIEWSKI, WAŚNIEWSCY DRZYZGA, WAŚNIEWSCY WYWIAD, WAŚNIEWSCY ROZMOWY W TOKU, ROZMOWY W TOKU 29.03.2012

snieg z deszczem brrrr. Oby tu nie przylazla ta ~aura~.
Długa droga przede mną