reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.Dzis od rana na nogach,ale juz mi przeszło spanie:-)Podłogi pomyłam,pozniej jeszcze odkurze.Teraz siedze i kawulke spijam,Igorek śpi.Po południu M zawiezie mnie do fryzjera,:tak:
Barmanko lepszego humorku życze.
Lubiczanko zdróweczka .Udanych partów.
Miłej soboty.

Witam ,wpadlam n achwilke poki Lena spi zabkowanie dalo sie we znaki nic nie moge zrobic tak Lenuska marudzi praktycznie calymi dniami na rekach a wieczorem kregoslup odmawia mi posluszenstwa:sorry2:
Bilety do Polski kupione tekze jestem happy teraz poki co zostalo czekac ale narazie zyje wakacjami ehhh to juz za tydzien o tej porze juz bedziemy tam :-)

Rano bylam w polskiej szkole zapisac Nacie do przedszkola i 14 kwietnia zacznie chodzic ,cora sie cieszy ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce no i jak ja zniose chyba bardziej sie boje o siebie jak o nia no ale czas pokaze jak to bedzie
Ania, Ty nie pitol ze wiadomosci nie dostajesz:-p tylko szoruj nowe gg wgrywac:sorry:

Nie pitole tylko tak jest :tak:
Poprawy humoru zycze a co do torby to my mamy z aventa i u mnie nic nie popekalo jestem zadowolona bo caly czas uzywam

Aniaa-ja sciagalam tak farbe rok temu w PL tylko z balejazu przechodzilam na braz i powiem, ze super wyszly;-)Tylko przerazilam sie jak zobaczylam moj mysi kolor:szok:

Wiesz ja to chce sciagnac jak bede leciec do Polski weselicho mamy w czerwcu a teraz no coz musialam pomallowac gdyz fryzjerka miala czas tylko aby mnie obciac wiec dekoloryzacje zrobie sobie w czerwcu dopiero a dwa musialam przykryc moja swiwizne po bokach bo juz byla bardzo widoczna
Udanego grillowania

Aaniu-a gdzie fotka?no pochwal się nam włoskami:tak:
Narazie nie mam sie czym chwalic jak wroce od fryzjera to sie pochwale
To dzis dzien imprezowy Wam sie zapowiada w taki razie zycze udanej imprezy

Zmykam pranie wywiesci

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Lubiczanka - ja nie bardzo mogę narzekać, bo nie mam na co, jedynie ta mała zaradność wrrrr, tylko Alinka chora, nockę miałam z głowy i zapowiada się, że dziś chyba też. Tak mi szkoda tego szkraba.

przezylam i przyznam,ze bylo baardzo milo :) naprawde udali mi sie sasiedzi :) a jakie jedzonko mmmm palce lizac:-p
Barmanko-nie trzeba bylo paru glebszych ;-)a oni gustuja bardziej w winkach wiec je pilismy i chorubcia nie pamietam nazw wrrrr a byly naprawde pyszne:rolleyes: Dzis Nataniel wstal o 8 wiec zle nie bylo:tak:
ewelcia- mowisz, ze tyle murzynow u Ciebie to masz w czym wybierac;-)Gdzie Cie wywialo na takie osiedle :confused:ja bym nie mogla tak mieszkac :unsure:
Katrina-zdrowka dla Alinki :tak:
lece do wyrka, dobrej nocki:-)

Marcysiu u nas na osiedlu jest moze ze 4domki w ktorych mieszkaja murzyni...ale impreza byla wiec i przyjezdnych bylo sporo:)
Mam sasiadwo za sciana murzynow i nie narzekam...ogolnie nic do nich nie mam...
Od sierpnia tu mieszkamy i raz mieli porzadna impreze-jakies urodziny chyba-i od 16 do 21 leciala ta sama muzyka:-D:szok:..ale od tamtej pory cisza...
Powiem Ci ze tacy sasiedzi to marzenie-serio!!!..Cisza i spokoj:)
w sumie gdyby mieszkali na osiedlu sami "czarni" to co z tego?oni tez ludzie tak samo jak my,tylko maja inny kolor skory.
Rasistka nie jestem;-)
Moj kolega mawial "rasista nie jestem,ale murzynow nie lubie";-)

Hejoo, witam sie niedzielnie.
Ale mi sie chce grila na obiadek, o rajusku, chyba tatusia wysle po jakas kielbaske:cool2: mielone sie rozmrazaja:cool2:

Lubiczanka, i jak tam nocka na nowej chatce? Co Ci sie przysnilo?:happy2:

Marcysia, super ze spotkanko sie udalo.:tak:

Ewelcia, hihi to ja tez sie moge podpisac pod slowami Twego znajomego:sorry2: Rasistka nie jestem, ale murzynow nie cierpie... Mam z nimi do czynienia w pracy, i mam wiele zastrzezen co do ich hmmm nazwijmy to "kultury wychowania":dry:

A ja do Was po rade;-) powiedzcie mi jakie najlepsze sa meble na ogrod? Metalowe czy drewniane?
A moze polecacie jakies konkretne?

reklama
witajcie:-) piekna pogoda sie zapowiada:-)

ewelcia- ja tez rasistka nie jestem i do czarnych nic nie mam ;-)chociaz tak jak barmanka pisze -brak kultury wychowania daje sie we znaki i na cokolwiek nie zwrocisz im uwagi to odrazu wyskakuja z haslem "ze jestes rasista" a to nie ma nic wspolnego z rasizmem a wlasnie z wychowaniem:sorry2: Pomimo tego dobrze, ze Ci sie porzadni trafili;-) Ja to nie znosze turasow uhhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
barmanko-dzieki:-) Powiem Ci tak: mialam juz 3 komplety metalowych mebli i wszystkie szlak trafil:angry::baffled: teraz jakbym kupowala nowe to juz drewniane i odrazu pokrowce na nie. Chyba, ze masz sheda i mozesz je tam schowac;-)bo jednak okres grilowy jest tu bardzo krociutki i pozniej pada i pada i pada......;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry