reklama

Mamy z Irlandii!!

Marcysia, a co Ci sie dzialo z tymi meblami? Rdza zachodzily czy jak? Szope mamy, ale miejsca niestety brak. Widzialam - chyba w woodies - takie zwykle plastikowe pokrowce, moze to by pomoglo w okresie jesienne/zimowym. Albo mezowy by do tego czasu cosik wymyslil.

reklama
Witam

U nas nocka kiepska dobrze ze pogoda w miare z dziewczynkami na plac zabaw pojde ale wczesniej salatke z zupek chinskich musze zrobic bo mi sie zachcialo :-)

Marcysia no widzisz nie bylo tak zle a tak sie balas :-)

Nie wiem co komu jeszcze bo dzis nie przytomna jestem

Milej niedzieli zycze

Hejo!
Na szczescie moi sasiedzi wychowani:-D;-)..ale smiesznego maja syna ..ma moze nie cale 2 latka,jest taki malusi drobniusi...
Raz stoi moj m z 2 kolegami przed domem,wychodzi sasiad z mlodym na reku...a chlopaki skwitowali ze wygloada jak murzyn z mala malka na ramieniu...:-D
Bo faktycznie ,ten maly jak malpka.
Moj m u jednych malowal w chacie i nie narzekal i drugich tez cos robil i tez nie narzekal.
Wydaje mi sie ze zalezy tez od murzynow,niektorzy moze i sa nie wychowani,ale niektorzy wporzadku...zreszta tak samo jak my Polacy..:dry:

Barmanko a plastikowe?
my mamy ladna lawke,m dorobil deski i pomalowal czyms,ale nie wiem czym..stoi juz z 1,5roku na dworze i nic jej nie jest wyglada jak nowka sztuka;-)

u mnie na obiad golabki...wczoraj wieczorem robilam...ale jestem zla,bo w Lidlu byly same male kapustki i wzielam taka najwieksza...i doopa,wyszlo mi tylko pare golabkow,bo zaraz liscie male..w sumie mam ze 4 mini mini golabeczki:-D:-D:-D:-D...farszu mi zostalo to wrzucilam to zamrazalki,se poczeka na dobre czasy;-)

Aniaa, cos taka nietomna? Lenka dala w nocy popalic?

Ewelcia, wiesz, mi sie czasem wydaje ze jak czlek mieszka wsrod innych narodowosci to jakis taki inny jest.. bardziej dostepny, przestepny... A jak ktos mieszka "u swoich", obraca sie tylko w swoim swiecie, to wtedy jest taki bleeeeghhh. Choc wiadomo ze kwestia wychowania tez robi swoje.
Plastikowych nie chce, raz w Pl mielismy biale, masakra! Tak zaszlo syfem ze nawet cif nie dal rady.
Znalazlam fajne cosik w Ikea, ale krzesla sa na stale, w sensie nie skladasz ich jak nie potrzebujesz usiasc...

A ja mam dzis grila :))) oj nie moge sie doczekac, mam pypcia ze hoho ;)

Barmanko tak Lenus daje popalic marudzi jak nie wiem co nie wiem jak dlugo pociagne jeszcze dobrze ze jutro i pojutrze wolne J ma to na zmiane bedziemy bo nawet dobrze zjesc nie moge caly czas wisi na rekach,teraz spi wiec chwile odpoczynku mam
Udanego grillowania :)

Tichonku a Ty gdzie???

Ewelcia tez kiedys mialam taka mala kapuste malo wyszlo dlatego teraz jak robie to kupuje w polskim sklepie tam maja nasza kapuche duza :-)

Lubiczanko jak tam na nowym miejscu?

Spacerek zaliczylysmy Nacia na placu zabaw sie wybiegala dlugo nie bylysmy bo gnoje zaczeli pilkami kapac i balam sie ze moze ktoras oberwac :wściekła/y:
Lenus spi ide sie wyciagnac troche na kanapie

Aniaa biedne dzieci,Igorek tez dzis troche markotny.Ale całe szczescie noc przesypia cała.
Barmanko miłego grilowania.
A my wróciliśmy ze spacerku,i z Centrum Handlowego,byliśmy na zakupkach małych.:tak::-)
Miłego wieczorku.

barmanko- tak cale krzesla mi zardzewialy, pomimo, ze byly pod dachem,a pozatym siedziska sie popruly bo materialowe byly :( Widzialam, ze w lidlu teraz byly pokrowce na krzesla ogrodowe ;)
Aniaa-oj biedna Lenusia, oby zabki szybko wyszly :) a Tobie duzo sily i wytrwalosci zycze :))
Gliwa-my tez wlasnie z zakupkow wrocilismy ;))
no wlasnie Tichonku gdzie Ty?? i jak udalo sie pozalatwiac sprawy paszportowe??
Marta, lubiczanko-jak tam po imprezce, chyba sie udala, skoro jeszcze sie nie pokazalyscie :D:D:D

dziewczyny a ja mam pytanie, czy orientujecie sie moze jak to jest w liniach lotniczych czy oni maja jakies ekstra miejsca w razie naglych wypadkow? Mojemu P zmarl dzis w nocy tato:-( i w aerlingusie nie ma juz miejsc, slyszalam ze maja podobno takie na nagle wypadki tylko nie wiem ile w tym prawdy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry