reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzien dobry wszystkim:-)
Szybciutko witam sie po moich wojazach w PL. Bylo super, zimno ale mimo to strasznie tesknilam za moimi mezczyznami. Widze moje drogie ze nie próżnowalyscie i mam lekture obszerna do nadrobienia. Wiec uciekam by poczytac co u was sie dzialo ale pierw chcialam złozyc wszystkim kobietom z naszego forum i nie tylko zyczenia z okazji Dnia Kobiet:

Życzę Wam abyście odnalazły w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Wam osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach wielkość natchnienia, a w sobie miłość do siebie i otoczenia

Ach zapomnialabym mialam napisac czy jestem zadowolona z pani Joasi z Beauty Stilistica. Otoz jestem bardzo zadowolona. Polecam ja wszystkim pania. Jest to mloda osobka ale zna sie na swojej robocie a do tego bardzo skromna. Mieszka na Dougishce wiec pewnie wiele z was ma ja po sasiedzku. Do tego ona przyjezdza do domciu wiec dzieciaczki na oku sie bawia a my mozemy sie upiekszac. Polecam.:tak::-)
No biore sie za zalegla lekture.
Życze wszystkim Paniom milego dnia:-)

reklama
Sofik u mnie czop,taki wlasnie sluz z domieszka krwi, odszedl o godz 5:00 rano ,gdzies ok 7:00 zaczely sie bole a o 13:40 bylo po wszystkim :-D Ale rowniz dobrze sluz moze odejsc na kilka-kilkanascie dni przed porodem

Beakta Własnie o tym czytam to teraz co jestem BOMBA ZEGAROWA :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurde ale i tak pojade do szpitala to sprawdzic bo mam caly czas krew na wkładce i brzuch pobolewa ale musze czekac na M jak wroci z pracy!!!
A co do boli to mialam je cala noc, a teraz własnie co jakis czas twardnieje mi brzuch i boli jak na okres tak z 30 sek. boli potem puszcza...
Ale najgorzej jak chodze...
Wole jechac do spzitala niech sprawdza najwyzej wroce daleko nie mam ...

WITAM Wszystkie Mamuski i Przyszłe Mamuski:-)
Zycze Wszystkim Wszystkiego Co Najlepsze z Okazji Dnia KObiet:tak:
Przyszłym Mamka Łatwego Rozwiaznia:-)
A Obecnym Pociech Z Maluszkow i Mezow;-)
Milego Dnia:-)
Sofik Trzymam za Ciebie kciuki,:tak:Moze spotkamy sie w szpitalu:-)

Sofik u mnie czop,taki wlasnie sluz z domieszka krwi, odszedl o godz 5:00 rano ,gdzies ok 7:00 zaczely sie bole a o 13:40 bylo po wszystkim :-D Ale rowniz dobrze sluz moze odejsc na kilka-kilkanascie dni przed porodem

ja mialam dokladnie tak samo...ok 3 w nocy odszedl czop...o 6 bylam w szpitalu a przed 13 mlody byl juz...
Sofik wiec tak jak piszesz teraz jestes jak bomba zegarowa..hehe...powodzenia ale jak pisze Beatka mozesz jeszcze pochozic ale hmm..ta krew..wiesz moze dzisiaj byc juz po wszystkim..hehe albo jutro bedzie maluszek juz z Toba

Sofik wiesz, moza to faktycznie juz ?:-) Nie wszystkie maja bole krzyzowe. Czasem wlasnie takie jak na okres, hmm.....koniecznie jedz to sprawdzic tymbardziej ze masz krew na wkladce...no i zycze zostania juz w szpitalu ;-)

Witam! wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobitek, tych dużych, małych i tych w brzuszkach:-)!
Mój mąż zrobił nam prezent na dzień kobiet i wczoraj odkrył na necie radio RMMF BABY,same hiciory z mojego dzieciństwa lecą i:-) Emilce też się spodobało:tak:,Polecam
SOFIK powodzenia!

reklama
Witam moje kochane:tak:

Sofik jesli to juz, to zyczymy szybkiego i lekkiego porodu

Agusiek a ty co, obijasz sie, a ja obstawialam ze pierwsza zaczniesz rodzic :-D

No niestety moj sie zabunkrował i cicho siedzi...nie wiem o co chodzi...jak sie wierci to zle, a jak przestanie to martwie sie jeszcze gorzej:-(

Sofik kochana trzymaj sie dzielnie i daj koniecznie znac co sie dzieje:tak:wszystkie napewno bedziemy trzymac kciuki za Ciebie i malenstwo:tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta. Duzo zdrowka przede wsszystkim dla nas i naszych pocieszek, tych ktore sa i beda juz zaraz z nami:tak:

Załączniki

• 644s.jpg
    644s.jpg
    2,3 KB · Wyświetleń: 86

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry