Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa moze dlatego ze Ty pierwsza mialas cc, a mialas wtedy polozenie posladkowe czy jak?bo jak bylam na pierwszej wizycie to juz mi umowili termin na USG..to takie przed porodem aby sprawdzic jak jest ulozone lozysko ..i jak dziecko rosnie

Agusiek ale mi tez wyznaczyli ternim drugiego usg na 30 marca, a Tobie po pierwszym usg nic nie powiedzieli??
no wlasnie nie...chyba ze nie pamietam, ale nie przypominam sobie
myslalam ze tu robia tylko raz i ewentualnie przed samym porodem...hm...kurde jutro mam wizyte to sie zapytam

;-)aaa moze dlatego ze Ty pierwsza mialas cc, a mialas wtedy polozenie posladkowe czy jak?
Bo oni to chyba sie nie kwapia robic wiecej jak jedno usg w szpitalu?
A jak tym razem wszystko w porzadku?mala dobrze ulozona?
grosilo mu ostre niedotlenienie wewnatrzmaciczne z tad CC..no a mala juz od ponad miesiaca udaje nietoperza i wisi glowka w dol... tutaj dziwili sie zemu nie probowali mi go wjac za pomoca vacum albo kleszczy..ale luz...wazne ze wszystko skonczylo sie super...Agusiek no chlopaki to do dzi nie odstepuja mnie na krok a R zapowiedzial ze mnie juz nie pusci samej albo wszyscy albo siedze na d... w domu;-)Tak niech sobie pogada nic go to nie kosztuje:-) No to kiedy ta kawka moja droga? Moze uda nam sie umowic w tym tyg. Jak najwaczesniej jesli dasz fizycznie rade tzn. ja moge wpasc tylko o adresik poprosze:-)Moze jutro albo w srode to zalezy od twojego samopoczucia.
tylko jutro mam w planie wizyte w szpitalu a pozniej zakupsy wiec moze sroda lub czwartek
dziewczynki jakby ktoras miala ochote to rowniez zapraszam na kawulca na knocknacarre
chyba ze mlody sie zbuntuje i przyspieszy troche