reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko moj Szym tez dawal czadu...teraz mu bajke wlaczylam,bo juz nie wyrabiam:baffled:...do poludnia byl ok,a potem juz nie...spioch go zlapal miedzy 12 a 13,i tak lazi i jeczy:baffled:....zwalil jakos myszke ze stolika i zepsul:baffled:...nie dziala!!!!!!!!!! a ja bez myszki przy lapku to jak bez reki:baffled:

Asienko duzo milosci na kolejne lata,spedzone razem!!!

reklama
AsieńkoM-Bukiet najwspanialszych życzeń,
Nieprzemijającej miłości
I doczekania w szczęściu
Następnych Jubileuszy
Barmanko,Ewelcia-wytrwałyście Panie do końca dnia?;))))
A ja jestem po dzisiejszym dniu całkowicie "zaorana"...Niby nic specjalnego nie robiłam,ale taka jestem bez sił witalnych...Dobrze,że chociaż nastrój dopisuje-zaraz wykorzystam swojego J seksualnie i chęci na przezycie kolejnego dnia na jutro wrócą;)))Miłego wieczorku Wam

witam drogie mamuski,
ja dopiero nabieram rozpedu w pracy po urlopie, ale lepiej pozno niz wcale, choc nie mamy busy na szczescie. Jutro powinnam dostac przesylke z debenhamsa a w czwartek przywioza trampoline 10f, wiec bedzie szalenstwo w weekend:-D:-D. Dzis agentka napisala ze pod koniec m-ca powinnismy miec nowke sztuke zmywarke, pozyjemy zobaczymy,choc pomalowali nam kuchnie jak obiecali:tak:
AsienkaM- wszystkiego naj...na nastepne wspolne lata.:-D
Ewelcia- z tym tirem do dalas czadu;-)
Margaritta- niech zgadne pewnie jakis jeep albo cos podobnego skoro Tichonek pisze ze trzeba nogi zadzierac;-)
Anineczka- kobitko uwazaj :szok:i pomasuj uszko Jeremiaszkowi a o Ciebie to juz maz zadba:-p

Ostatnia edycja:
Lubiczanko jakos dalam rade,ale lekko nie bylo:(...
ja tez dzis zmeczona na maxa,nawet szydelkowac mi sie nie chce .... podziwiam Cie Lubiczanko ze jeszcze masz ochote na sexik!:rofl2:
Wisienko a to malowali Wam jak byliscie na urlopie?\

Gliwa, Ala wazy 5200:tak:

Asienka, hihi przypomnialy mi sie czasy jak Marcel jeszcze nie umial uzywac toalety i do przedszkola nosilam nocnik:-D
Wszystkiego najlepszego w rocznice!! Duuuuzo milosci.
Wyszliscie gdzies sobie na kolacyjke?

Ewelcia, hahaha ja tez mojemu bajki wlaczylam:-D telepatia jakas miedzy nami czy co...?:nerd: dodam ze bajek nie wlaczalam mu od soboty bo przegina czasami (jak to sie mowi - daj palec a chwyci cala reke, czy jakos tak;-)).
A jak myszke potrzebujesz to dam ci moja, kupilam taka ladna zgrabna, ale potem nauczylam sie obslugi bez, jakos sobie radze:tak: choc do grubszej roboty zasiadam do stacjonanrego bo z myszka jednak mi jakos szybciej ida pewne rzeczy...

Lubiczanka, wesss nawet nie pytaj:dry: Ala bez problemu poszla spac a ten grandzil jeszcze w lozku...
Jak tam po bara-bara?;-):-)

Wiesienka a Ty co nie odpisujesz na moje pytania co?:-p Pytalam jak Asia po testach, wykazaly cos? A co sie stalo ze stara zmywarka? Trampolina super sprawa, zobaczysz jaka sama bedziesz pupe na niej bujac:rofl2:

Ewelcia ja tez nie szydelkowalam dzis, a lezy na stole obok mnie! Zajelam sie czytaniem jakis tematow na bb i mi czas zlecial:zawstydzona/y:

witam
Dziś pobudka o 6tej...szaleństwo;)))
Ewelciu-na seksik zawsze są siły;)))
Wiesieńko-super,że macie odświeżoną kuchnie...i oby zmywarka dotarła;)
Barmanko-a no tak jak powinno być-euforia i inne takie;)))))
No i dziś zaczynam robić Dawidkowy tort...Nawet nie będę pisać dlaczego już dziś:/
Miłego dnia Wam życzę

reklama
Hej

Barmanka o wychodnej kolacji to można sobie pomarzyć. Wczoraj Zuźke zębole męczyły i w dzień zrobiła drzemke ponad 2 godziny a normalnie to śpi tak z godzine przy dobrych wiatrach. Przez to tylko P odwoził mame na lotnisko. Potem Zuźka wstała a o 20 nie chciało jej się spać i w łóźeczku szalała do 9:30. Ja kapiel wzięłam i zaraz około 10 zasnęłam na łóżku.
Ale mam fajnie bo P ma urlop i do pracy idzie dopiero w poniedziałek.
Lubiczanka oj dziękuje za takie pobódki, moja młoda o 6 rano zaczyna się przebudzać i wiercić ale włączam jej misia do usypiania i mówie, że wszyscy śpimy i dosypia jeszcze do 7:30. A jeśli chodzi o sex to masz racje zawsze się znajdzie ochota i siła.

Miłego dzionka.

Do góry