didi
Fanka BB :)
ona jest bezplatna...zobacz na tej stronce..trzeba wpisac tylko PPS
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To świetnie - w takim razie ja już będę mogła ją sobie wyrobićJa mam taką kartę dzięki mężowi, bo on pracuje. Ważna jest tylko w przypadku emergency, czyli takim jak Misi.My wybieramy się na trzy tygodnie do Polski i zabieramy karty ze sobą, ale mam nadzieję, że nie będę musiała z niej korzystać.:-). Ze mną i dzidziusiem wszystko jest ok, więc może nic mi nie grozi.
Didi - dzięki za linka, na pewno nie jednej z nas się przyda (w sensie tylko profilaktycznym - mam nadzieje..bo lepiej z karty nie robić użytku..witajcie mamuski
ta karta jest taka sama jaka wydaje NFZ w pl.. tylko ze w PL daja ja na 3 miesiace a tu na 3 lata
tutaj macie linka do stronki gdzie mozna ja sobie zamowic i wysla do domku
https://www.sspcrs.ie/ehic/e111page.jsp?lang=null
Pneumoccocal w skrocie PCV. :-). Sa refundowane tak samo jak i meningoccocal.A te pneumokoki to są również refundowane ...wiecie jaka jest ich nazwa tutaj ..czy to jest tak samo![]()