reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien Dobry :D

Wpadlam sprawdzic jak nasze ciezaroweczki sie maja i czy przybylo nam dzieciatek :-):-):-), zatem kolejno odlicz - Agusiek, Dominisia... no ktora jest dalej w kolejce... Monia??
No ja sie jeszcze melduje w domku:no: ale nie wiem Kasiu czy dominisia przypadkiem po cichu juz nie urodzila bo cos jej nie widac a termin to chyba na 12 marca miala:tak:moze sofik cos wie:tak:
No ale zaraz po mnie didi, monia, misia, Ty Kasiu iiii no wlasnie kto tam dalej:baffled:?

Ciao Mamuski!!

Cos nam sie pogoda dzis zrypala co?;-)

Wczorajszy dzien byl bardzo mily, jesli chodzi o wizyte w Tralee,choc juz wiem, ze to byl ostatni raz przed porodem, kiedy zdecydowalam sie na tak dluga jazde samochodem. Wczoraj bowiem mialam nastepny dzien przelomowy jesli chodzi o rozciaganie miesni macicy. Caly dzien zwijalam sie z bolu! W drodze powrotnej to juz byl szczyt! Poniewaz od operacji minely tylko 2 tygodnie jeszcze wszystko jest bardzo swieze. I jak mi sie te miesnie zaczely rozciagac to myslalam, ze mnie w tym miejscu ciecia rozerwie! Wzielam suma sumarum 6 nosp ale nic nie pomoglo. Biedny Aaron za kierownica az jeczal razem ze mna...heh...
Ale dzis juz jest dobrze....i oczywiscie znowu uroslam:-)

Frog- ja tez uwielbiam te okolice. To chyba najpiekniejsze miejsca w Irl. Promem nigdy nie plynelam ale to dlatego, ze trzymam sie jak najdalaj moge od wszelkich wodnych transportow....choroba morska, i to taka, ze na sam widok fal mnie mdli! To jest tez powod, dla ktorego wciaz nie bylam na Aran Island...bo nie mam jak sie tak dostac. Te male samolociki tez odpadaja...w zyciu nie wsiade! hhihii:-D Co do tego Sociala to mam zamaiar wypelnic ten druczek tak jak za kazdym razem gdy bylam chora i moze dopisac w rubryce late claiming, ze bylam w szpitalu. Zobaczymy jak to wyjdzie. Poradze sie jutro Sempki najwyzej.

Agusiek- kurcze tobie juz tak malo zostalo!!! Czujesz juz, ze to bardzo blisko? Masz jakies objawy? Strasznie to ekscytujace!!

A ja nie wiem co mam robic dzis....nie przywyklam do mysli, ze nie ide do pracy i kazdy dzien musze sobie obmyslac, zeby nie zwariowac...
Wiec pewnie caly dzien BB bedzie hulalo..hehe

didi no wlasnie nie ma kolek ani zadnych innych dolegliwosci:dry:
Jest tylko wysypka , glownie na skroniach, czole... i troszke na polikach... i na glowie :tak: Zastanawiam sie czy to wlasnie nie jest od np. jedzenia:confused:
Zwariowac mozna ... za bardzo o tym mysle ale z drugiej strony jesli ja jem cos nie tak to moze jej to szkodzi:-p:angry:
agusiek trzymam kciuki za szcesliwe rozwiazanie:-D
bo jak widze ty jestes najblizej konca;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wniosek do tej karty wypelnia sie dla calej rodziny czy dla kazdego z osobna bo juz sie troche gubie

Podajecie tyle linkow na ktorych mozna zamawiac te karty i kazdy jest rozny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zwariowac mozna ... za bardzo o tym mysle ale zdrugiej strony jesli ja jem cos nie tak to moze jej to szkodzi:-p:angry:
agusiek trzymam kciuki za szcesliwe rozwiazanie:-D
bo jak widze ty jestes najblizej konca;-)

wiesz..jesli karmisz piersia ..to tak jest...musisz uwazac na to co jesz..bo mozliwe ze od jedzenia.. ja np. nie moglam jesc mandarynek ( kolki) czosnku jako dodatek ( kolki) i jeszcze jakie sinne owoc nie pamietam..no i ser zolty i jogurty..( przebialczenie malego i wlasnie krostki..na twarzy i troszke na raczkach i brzuszku... moze ogranicz cos w swojej diecie i obserwuj ... po tyodniu powinno byc lepiej jesli to cos z Twojej diety
wiec co pisze ..karmilam 2 lata..hehe

Dziewczyny wniosek do tej karty wypelnia sie dla calej rodziny czy dla kazdego z osobna bo juz sie troche gubie

kazdy czlonek rodziny ma inny pps...wiec dla kazdego z osobna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na razie odrzucę ryby i jajka ...i zobaczę ...nabiału nie jem dużo
No i dziękuję Ci za poradę :tak::-)... z zakazanymi produktami uważam raczej ...:tak:

reklama
Ruchu to tu u nas na forum duzego nie ma dzisiaj.....:-( Gdzie wybylyscie dziewczeta?

Ja poszlam do dunnsa po cebule i kurde ledwo wrocilam tak sie zasapalam...kiepsko u mnie z ta kondycja!

Teraz ide wyciskac sok. Znalazlam w necie podobno swietny specyfik na podniesienie poziomu hemoglobiny. 2 jabluszka + 2 marchewki + burak = sok :-)
Zobczymy co z tego wyjdzie:-)

Do góry