Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja sie jeszcze melduje w domkuDzien Dobry
Wpadlam sprawdzic jak nasze ciezaroweczki sie maja i czy przybylo nam dzieciatek :-):-):-), zatem kolejno odlicz - Agusiek, Dominisia... no ktora jest dalej w kolejce... Monia??
ale nie wiem Kasiu czy dominisia przypadkiem po cichu juz nie urodzila bo cos jej nie widac a termin to chyba na 12 marca miala
moze sofik cos wie
?
Co do tego Sociala to mam zamaiar wypelnic ten druczek tak jak za kazdym razem gdy bylam chora i moze dopisac w rubryce late claiming, ze bylam w szpitalu. Zobaczymy jak to wyjdzie. Poradze sie jutro Sempki najwyzej. hej frog piszesz ze mozna zamowic ta karte online a orientujesz seie jak to zrobic na jaka str wejsc .a cojezeli tylko maz pracuje przysluguje nam taka katrta dla calej rodziny z gory dziekuje

Zastanawiam sie czy to wlasnie nie jest od np. jedzenia

Zwariowac mozna ... za bardzo o tym mysle ale zdrugiej strony jesli ja jem cos nie tak to moze jej to szkodzi
agusiek trzymam kciuki za szcesliwe rozwiazanie
bo jak widze ty jestes najblizej konca;-)
Dziewczyny wniosek do tej karty wypelnia sie dla calej rodziny czy dla kazdego z osobna bo juz sie troche gubie