Dzien doberek wszystkim:-)
Dzis pogoda nie moze sie zdecydowac slonce cvzy chmury a ja przez to mam zmienny nastroj. A do tego od wczoraj - uwaga - jestem na diecie. Zobaczymy bo ja pierwszy raz no ale po ciazy troszke zostalo i w koncu nalezaloby wziasc sie za siebie. Mam motywacje bo maz zabiera mnie na wycieczke (nasza pierwsza rocznica slubu) wiec musze zrzucic min. 8kg. Chyba dam rade w 1,5 mies.? Jak myslicie? Bylyscie na jakis dietach ile wam zajelo schudniecie okolo 5-8kg?
Bo nie wiem czy to realne achhh!!!:-(
Magdalena zycze duzo zdrowka moj maluch dopiero co tez goraczkowal ale udalo mi sie dobrze wstrzelic z nurofenem wiec juz od kilku dni jest wszystko dobrze. Wyczytalam ostatnio ze nurofen procz dzialania przeciwbolowego i przeciwgoraczkowego ma rowniez dzialanie przeciwzapalne wiec moze mialam farta. Wiec nie bede sie juz chyba bawila w paracetamol.
Didi same jako kobietki wiemy ze jestesmy niecierpliwe i pewnie dlatego twoja pani sie tak niecierpliwi.;-) Z dziewczynkami tak to juz bywa:-).
Misia daj znac jak po wizycie mam nadzieje ze wszystko dobrze.
Agusiek co u ciebie? jak samopoczucie?Cos cichutka jestes ostatnio
A tak poza tym to ja rowniez czekam na ponowny zlocik :-) Teraz moze juz w powiekszonym gronie.:-) W sumie to fajnie tak spotkac sie w realu

.
No dobra spadam uspic mojego brzdaca i dokonczyc obiadek.
Do pozniej moje drogie mamuski