reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

A jakoś tak wyszło, że nic się na forum nie dzieje. Po południu trochę posprzątałam, a potem wzięłam się za robienie gołąbków. Przed chwilą skończyłam. Mężuś wrócił z pracy właśnie i zaraz będziemy jeść, a potem to on przejmie dowodzenie nad laptopem:-)

reklama
Hej!
ale dzis beznadziejna pogoda,wieje i pada od rana nawet z synkiem nie wyszlam na spacer:crazy:.
Ochote na golabki to ja tez mam....tylko nie wiem czy bym znalazla czas...zeby je zrobic.
Moj Szymek jak nie spi to ja nic nie moge zrobic,jak zasnie to wtedy sprzatam i robie cos na obiad.
Lajfik ty chyba pisalas ze Twoja mala tez taka jest ze ciagle przy Tobie:confused:.
moj czasami potrafi jesc co 15min co pol godziny po 30ml po 20ml albo po 10ml.
Jak go klade na ramie zeby sobie odbil to mi zasypia:nerd:to czasami go odkladam do lozeczka a on za 5min wstaje i znow glodny:szok::szok::szok:.
Wkladam go do hustawki i tez mu nie pasuje,zabawiam tez zle.....najlepiej mu na raczkach i jesc co chwile........
Na szcescie w nocy jest ok,zasypia kolo 23 potem budzi sie o 3 a potem o 6:30i juz nie spi tak jak dzis do 14:szok::szok::szok:

Tez mam zamiar wyslac netem o ta karte dla naszej trojki,ale ktos cos pisal ze trzeba miec karte medyczna czy cos takiego???
Ja nie mam jeszcze i zastanawiam sie czy mi przyznaja.
Ale w sumie moja kolezanka tez nie miala karty medycznej a ta europejska dostala

Ah zapomnialam napisac ze nie dlugo nam przybedzie dzieciaczkow :-)

Ostatnia edycja:
Oj i ja też:tak: tyle że karmie piersią więc nie wiem co moja Emilka na to;-)

z kapusta lepiej nie ryzykowac... moze miec koleczki po niej...ale zalezy od dzieck i tego co jadlas w ciazy...jesli jadlas kapuste to moze mu smakowaci byc po golabkach ok

Ewelcia..no coz...dziecko starsze i spac tez nie chce w dzien... teraz juz ciekawe swiata sie robi

Hej
Misia skoro sie nudzisz może trzeba jakies spotkanko zaaranzowac:)?
My dzis bylismy a basenie fajnie było ale troche mnie to denerwuje ze tam nie jest ciepło po 20 min mi sie zimno zrobilo a pamietam jak pojechalam do Wrocka do nowego aqua parku i 2 godz szalelismy bylo przyjemnie i cieplo a tu lipa no ale cóż...
Ogólnie jestem zmeczona po wekendzie ale dzis w dzien pospalam i teraz ogladamy jakis fim miłej nocy

Hey laski!
Jutro juz wracamy do Irlandii, stesknilam sie za domem i mezem..
Ide jeszcze dopakowac reszte rzeczy i trzeba sie dzis wyspac. DObrego wieczorku!

Witam dziewczynki.Mam takie pytanko.W piatek mam pierwsza wizyte w szpitalu,czy wiecie moze czy bede miala pobierana krew i w zwiazku z tym musze byc na czczo?No i czy jak mam umowiona wizyte na godzine czy jest szansa,ze wlasnie o tej wejde czy raczej bedzie to dluzej trwalo-bo nie wiem jak zorganizowac sobie z praca.Z gory sliczne dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

reklama
Wilwia- bedziesz miala pobierana krew ale nie musisz byc na czczo. Z godzinami roznie bywa. Ja zalatwilam wszystko w ok 1.5 godziny ale wiem, ze czasem dziewczyny czekaja dluzej. Zalezy od ilosci pacjentow.

Do góry