reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko i co?ogladaliscie chate?
Masakra tyle za olej:szok:.
Mysmy w tamtym roku w okresie zimowym zaplacili za gaz za 2 miesiace jakos 200e juz nie pamietam dokladnie:no:
Anineczko niezla jestes z tym autem:-D:-D
Barmanko gdzie Ty?

zrobilam prawie 80 sztuk pierogow ruskich...ciata mi zosatalo wiec kapusta sie gotuje i grzyby-dorobie z grzybkami i kapusta:tak::-)

reklama
Dziewczyny orientujecie się jaki jest tutaj koszt badania na posiew moczu??? W Pl pediatra zleciła badanie, ale nie zdążyliśmy go zrobić, bo Mała stwierdziła, że nie nasiusia do pojemnika :-/

Aaniu,Ewelcia-byłam...no comment:no: co do pieca-podobno już hydraulicy badali"tę"sprawę i niestety "ten piec tak ma"...a ja mam to w du..e i spadamy...w ostateczności nawet na 3sypialnie-byle do lata:-(
Wiewióra-jeśli suwaczek Twój dobrze wskazuje,to najlepsze życzenia dla córci!!!Niestety jesli o takowe badania-ja zielona w tej kwestii jestem:zawstydzona/y:

Witam
Lubiczanko powodzenia w szukaniu, ja dziś miałam piękny sen że znalazłam śliczny dom do zamieszkania!!
Anieczka niezła jesteś z tym autem haha
Ewelcia ale mi smaka na pierogi robiłaś!!!!!!
Ok zaraz się seriale zaczynaja zmykam:)

Witam
Kamcia-o...ja się wczoraj na wieczór zdołowałam-poogladałam chaty w NENAGH(co.Tipperary)-za 700e takie cuda,że szok:szok:Ty też ciagle poszukujesz czy też odpuściłaś sobie?
Miłego dnia Wam Dziewczynki

reklama
Hejoo, my wczoraj cały dzien poza domem, muszę sobie nadgonić pare spraw bo niebawem wracam do pracy, a wiadomo czym się może skończyć zostawienie chłopa w domu z dwójką dzieci :szok:
Dziś na obiad miały być ruskie..ale mężowy wybył z chaty a będąc samej w domu z Alicją nie podejmę się tego ryzyka :baffled:no więc czekam jak księciunio wróci.

Biola, łóżeczko super! Jak chłopcy śpią teraz?

Lubiczanka :szok::szok: a może gdzieś ten olej wylatuje? albo ktoś kradnie - o ile jest taka możliwość, bo ja się nie znaju... chyba bym się rozryczała z bezsilności za takie rachunki :zawstydzona/y: a przeprowadzka - kochana Ty to zaprawiona w bojach jesteś, dla Ciebie to pikuś:tak:

Asienka, my też już włączaliśmy kaloryfery by je posprawdzać, niestety były zapowietrzone - wszystkie :baffled: jeszcze m musiał na biegu do sklepu po kluczyk gnać bo mu się złamał... ale na szczęście sam bardzo dobrze wyregulował kaloryfery i wode w kranach, bo zawsze kurcze coś nie tak było.
Sąsiadki współczuję, znam ten ból, na naszym pierwszym mieszkaniu mieliśmy taką irolką, mieszkała pod nami, po pijaku chłopa tłuka aż miło :dry:
A gdzie fotki zleconych czapeczek, coo? mam nadziejże że pstrykasz focie :tak:

Anineczka, :-D:-D:-D:-D to kara ze to że na fejsie się ze mnie śmiałaś :-p:-D:-D dobra jesteś :rofl2::rofl2: dobrze że właściciel nie wyszedł i Cie nie spałował :rofl2:

Gliwa,a le Ci dobrze z tym ogrzewaniem :tak: paliłabym na maxa, a po domu chodziłabym w bikini :-D

jessssu zaraz ubije Alicje wrrrrr, najadła się , napiła, a spać nie może, jęczy tak że głowa mnie boli:wściekła/y: wrrrr Ide jej pośpiewać, może w końcu uśnie :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry