anineczka
królowa mrówek :P
aninekczka widze, ze jestesOstatnio, jak tu zagladalam, to przeprowadzalas sie do Anglii? O ile dobrze pamietam
Jak sie wiedzie?
Co do szkol itp to jestem podobnego zdania, jak Wy, ze to nie jest zabieranie dziecinstwa... Z checia posle swoja Zuzke, bo nie znamy tu zbyt wielu dzieciakow i to bedzie dla niej okazja do bycia w grupie rowniesnikow! Wyzej wymienione, przez anineczke umiejetnosci sa naprawde wazne i warto by je rozwijac jak najwczesniej...
kochana,oj dawno tu nie zaglądałaś

pod koniec lutego wracamy do Irlandii :-)
nie jest źle,ale w Irlandii czujemy się zdecydowanie lepiej
brakuje nam przyjaciół,znajomych i naszych miejsc w Irlandii.Tęsknimy bardzo i zdecydowaliśmy się "nie męczyć" w UK.młody dzisiaj znowu nie spał w dzień.chodzi za mną,a raczej raczkuje krok w krok.Nic nie mogę zrobić.Zabawy samemu są fajne na 2 minuty

a muszę wózek przygotować bo jutro potencjalny kupiec przyjeżdża

W dodatku M już chce co nieco popakować w kartony,ale uzmysłowiłam mu,że może będzie lepiej jak w końcu garaż posprząta...przynajmniej będzie miał miejsce na składowanie tych kartonów.
Moje dzieci w następnym tygodniu idą ostatnie 5 dni do szkoły...jedyne chyba czego żałuję to tej szkoły...wspaniała...no ale w Portlaoise też mieli super i jak uda nam się znowu zamieszkać w tym mieście to wrócą do starej szkoły

Tylko co przygotować na pożegnanie tej szkoły? Kwiaty...? hmmm
dranissimo ja zapisałam swojego wtedy 3 miesięcznego Jeremiasza do szkoły na rok 2016...trza się spieszyć
Bo moja w podobnym wieku do Twojego mlodszego, a ja totalnie nie wiem co i jak?? Cos mnie ominelo?
akurat trafilam na moment kiedy nie bylo praktycznie nikogo ..cudowny relax
bo syn mowi czesto do nich po polsku
szczerze bylam zaskoczona czesto z malym robimy sobie pogawedki czytamy wszsytkie bajki sa w jez ang..ehh
no w kazdym razie we have to work harder