reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie.Nie było mnie ostatnio bo jakoś tak nie miałam weny.Wczoraj to tak mnie głowa bolała,że szok.Mąż miał wolne,pospacerowali z małym a ja przeleżałam w łóżeczku.Ale po tabsach mi na szczęscie przeszlo.Dzisiaj zaliczyliśmy już mały spacerek,a popołudniu pewno kolejny.
Miłęgo dnia dziewczyny.

reklama
Ale dzisiaj pustki na BB:tak:My zrobiliśmy małe porządki w domku.Mały się grzecznie bawi,mąż nadal w pracy a my sami w domku siedzimy.Zmykam poszaleć z maluszkiem:tak:
Miłęgo wieczoru dziewczyny;-):-)

Witajcie.My dopiero wstaliśmy.Dzisiaj mąż ma wolne,więc jedziemy gdzieś na przejażdzkę wykorzytac czas wolny.:-)Kończe kawkę i się szykuje .Miłego dnia:-)

Bry
Nati chyba sobie same będziemy dzisiaj pisać:-p:rofl2:.

Wizyta u midwife szybka i sprawna, dużo szybciej niż bym miała w Rotundzie, bo bliżej to raz a dwa że krótko czekałam. Mała powoli zmienia pozycję, pewnie niedługo się przekręci, bije mamusię po pęcherzu główką, ale nie jest jeszcze tak prosto tylko pod kątem. Serduszko pięknie bije:rofl2:

A dzisiaj już poprasowałam, zmieniałam pościel, zjadłam śniadanie, zaraz za obiad się wezmę

Dobrego dnia

Hej.Dzis wszyscy obudzilismy sie pare minut przed 8,wiec sie wyspałam.:tak:Pranie wstawiłam,Igorek sie grzecznie bawi i oglada baje.
AsienkoR to fajnie ze wizyta oki,i szybo mineła.
Nati udanego dzionka zycze.
Zmykam.Miłego Dnia dziewczynki.

Dzien dobry :)

Ja jestem, ale... koniec miesiaca, wiec jak zwykle wiecej papierkowej pracy.

Szef ciagle jakis chodzi naburmuszony.... powiedzial ze ma dzisiaj humor pod tytulem 'mam ochote kogos zabic' :D

Nati udanej wycieczki :)

Asienko to super, ze u poloznej wszystko w porzadku :) Fajnie tak posluchac bicia serca i dowiedziec sie, ze z maluszkiem wszystko w porzadku :)

Oh, i ja tez sie dzisiaj wyspalam, zasnelam po 22, a wstalam tak o 7.00........ moj budzik zaczal wczesniej dzwonic, ale maz taki byl mily i mowi, ze to moj budzik, ale on wstanie za mnie i go wylaczy :D
W ogole wczoraj mnie zaskoczyl: pojechal na chwile do pracy, zapytal czy cos chce, a ja na to, ze niespodzianke, no to przywiozl mi zapachowa swieczke i maslo do ciala kokosowe :D a potem czytalismy bajki Ignasiowi, jak mozna bylo to z podzialem na role :D Marek sie smial, ze bedziemy na pamiec znac te wszystkie bajeczki ;)
Ja juz sie nie moge doczkac naszego malenstwa!

No i jeszcze podjelismy decyzje, ze chcemy 'sesje zdjeciowa ciazowa' ;)

Witam

Ja dalej nie rozpakowana :zawstydzona/y:
w dodatku nie mogę się wyleczyć,dzisiaj kupiłam w aptece jakąś końską dawkę leku,to może mi w końcu pomoże.
Zmęczenie nie pomaga mi wyzdrowieć,wczoraj padłam o 17,wstałam o 22,zjadłam wykąpałam się i dalej w kimono...ale uporządkowałam moje i M ciuchy,to już coś :baffled:

Wichurko jeśli nie masz na oku fotografa to polecam tą dziewczynę ;-)
https://www.facebook.com/lbphotography.eu?ref=ts&fref=ts

Nati udanej wycieczki.

AsieńkoR super,że z dzidzią wsio ok.Imię już do końca wybrane? Gabrysia?

Gliwa miłego dnia :-)

Anineczko wracaj szybko do zdrowia!
Dziekuje za namiar na fotografa, ale akurat mamy juz taka zaprzyjazniona dziewczyne :) Robila nam sesje narzeczenska i plener slubny, dobrze nam sie wspolpracuje, polubilismy sie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Z Igorkiem spacerek zaliczyliśmy:-),obiadek sie kończy gotowac.Mały poszedł na drzemke.
Anineczko bardzo ładne robi ta Pani zdjęcia,a ona jest z Dublina.Zdróweczka dużo.Pomalutku sie rozpakujesz.
Wichurko super ze na sesje sie wybieraacie ciązowa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry