reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Jak tak dziś przelotem bo mam syf w domu totalny:baffled:Szlifowali mi i malowali sufit i wszystko w białym pyle:baffled:Tzn. wszystko co nie zostało wyniesione,ale i tak tego trochę:baffled:Podłoga jak ośnieżona,normalnie się czuję jakbym się wprowadzała na nowe mieszkanie i trza wszystko,każdą pierdółkę,każdy kąt umyć:baffled:Do tego nie mamy drzwi w kuchni wiec trochę też kuchnia zapylona:wściekła/y:Idę sprzątać dalej póki Mateo śpi:sorry2:

Anineczko,zdrówka!...Najważniejsze,że już jesteś w "ojczyźnie":-DA jak chata w ogóle,zadowoleni jesteście?
...Aaaa,landlord pisał esa,że niedługo przyjdzie z kolesiem od malowania:tak:NARESZCIE COŚ!!!...Żeby mi tak jeszcze materac wymienił to już bym była happy:-p

reklama
Dzien dobry

Zdazylam tylko wyczytac ze anineczka jest juz w ie:-)wiec witam Cie na starych smieciach:-Di zycze zdrowka.

Ja sie zabralam za poszukiwanie pracy,ale szukam tylko w firmach medycznych ,moze ktoras wie o jakies gdzie sa przyjecia itp,szukam w calej ie.

Pozdrawiam i zycze milego dnia

Anineczka WITAJ nareszcie w domu. Zdrowiej bo wiosna idzie.
Tichonek no to moze w reszcie landlord cos porobi w mieszkaniu.
Wichurka fajnie ze na sesje sie wybieracie. Ja w ciazy tez robilam sesje I potem jak Zuzia miala 2 tygodnie.

Nam dzionek minal zakupowo, kupilismy Zuzi dwie pary adidaskow, pare ubranek bo ostatnio znowu podskoczyla. Jeszcze tylko kurteczke na wiosne musimy kupic.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorowo.Właśnie skończyłam prasowanie i wstawiłam pranie ,jakoś tak pózno heh:dry::sorry2:Dzionek minął bardzo miło,rodzinnie:-)
Wichurko Super,że macie mieć sesję.;-)
damada powodzonka w poszukiwaniu pracy,ja niestety nic nie doradzę,ale może dizewczyny coś pomogą:tak:
AsienkaM1986 my też musimy kupić kurteczkę na wiosnę:tak:
Anineczko zdrowiej szybciutko;-)
Tichonku no nareszcie Ci ten Landlord zrobi w mieszkaniu,wiem coś o takich landlordach ,bo miałam takiego buraka wcześniej,że szok:angry:
Miłego wieczoru i dobranoc:happy:

Witam sie dziewczyny u mnie nadal depresyjnie :(i nie za bardzo wiem jak sobie z tym radzic :(
Tichonku wreszcie cosik ci robia w domku dobrze:)
Kiedy wiosna przyjdzie buuuuuu

Hej.
Dworek juz dzis z Igorkiem zaliczyliśmy,fajna pogoda az sie miło szło.:-)Teraz mały poszedł na drzemke,za niedługo kolezanka przyjdzie na kawke i pogaduchy.:tak:
AsienkoM to super ze zakupki udane.My juz Igorkowi zakupilismy buciki na wiosne i kurteczke,jeszcze tylko adidaski trzeba jakies dokupic.
Tichonku no to superrr ze landrol sie wziął za remont.
Damanda ja ci nie pomoge,powodzenia w poszukiwaniu pracy.
Biola oby Ci sie szybko poprawiło samopoczucie.
Zmykam Miłego Dzionka.

hej hej
ja nawet dzisiaj czasu nie znalazłam, żeby do Was zajrzeć. Zachciało mi się ruskich i stałam przy garach, potem AsienkaM z Zuzią ans odwiedziły. Moje dziecko przechodzi samo siebie i tak o:-p:rofl2:

witam dziewczyny ja z takim nie typowym pytaniem :) otoz potrzebuje na srode do mojej pisemnej pracy negatywy i pozytywy na temat zwierzat w przedszkolu :) jesli ktoras ma jakies opinie to piszcie :) dziekuje i milego weekendu zycze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry