Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Masakra,w nocy cherlałam,że aż mi oczy na wierzch wyłaziły,tendencje zwrotne miałam
Nos zawalony non stop,durna byłam,że wcześniej do lekarza nie poszłam
Dopiero jak się Mały urodził i go cherlaniem w nocy budziłam,poszłam do GP i dostałam antybiotyk i jak ręką odjął
Śmiała się ze mnie lekarka,że aż pół roku z tym łaziłam zamiast wcześniej przyjść po antybiotyk
Pamiętam,że z Radkiem w ciąży też mnie kaszel i katar męczył tak,że na porodówce z kroplami schowanymi w kieszonce koszuli urzędowałam
Normalnie się dusiłam,jak położne nie widziały to szybko kropiłam nos,żeby mieć jak przeć
...Coś te ciąże mają do siebie,że mnie tak łapie w nich
Idź kochana lepiej do GP bo co się będziesz męczyć
Boki mnie tak nawalały,że ciągle zmieniałam pozycję a że pod koniec już tak łatwo nie było się przewrócić na drugi bok to w nocy siadałam,potem klękałam z podparciem i tak się na drugi bok przewracałam
Bezsenność mnie męczyła a jak już zasnęłam to chrapałam jak traktora aż się sama budziłam albo sikałam non stop i znów po spaniu
Wszystko minęło jak się dzieci porodziły,wtedy to bym spała,ale chłopaki już nie dawały
Tak więc teksty o tym,żeby się wyspać przed porodem na zapas wymyślił chyba facet
No nie da się i tyle!
;-)
Autko sobie posprzątałam w środku,jak mały spał.Pozniej po południu bylismy na spacerku z Igorkiem,mały sie wyszalał na dworzu.Że niechciał isc do domku.M przyjechał z pracy to pojechaliśmy na myjke i tak zleciało.Jutro niedziela,wiec mężowy w domku.:-)
Prowadzą ją ludzie,którzy na Coolock pracowali,ale się oddzielili i otwarli swoją,dwa razy większą hurtownię
Polecam

. Potem w nocy słabo spałam, ale od 7 już jestem na nogach. Nastawiłam pranie
, bo poniedziałek bez prania to dzień stracony