Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Masakra,w nocy cherlałam,że aż mi oczy na wierzch wyłaziły,tendencje zwrotne miałam
Nos zawalony non stop,durna byłam,że wcześniej do lekarza nie poszłam
Dopiero jak się Mały urodził i go cherlaniem w nocy budziłam,poszłam do GP i dostałam antybiotyk i jak ręką odjął
Śmiała się ze mnie lekarka,że aż pół roku z tym łaziłam zamiast wcześniej przyjść po antybiotyk
Pamiętam,że z Radkiem w ciąży też mnie kaszel i katar męczył tak,że na porodówce z kroplami schowanymi w kieszonce koszuli urzędowałam
Normalnie się dusiłam,jak położne nie widziały to szybko kropiłam nos,żeby mieć jak przeć
...Coś te ciąże mają do siebie,że mnie tak łapie w nich
Idź kochana lepiej do GP bo co się będziesz męczyć
Boki mnie tak nawalały,że ciągle zmieniałam pozycję a że pod koniec już tak łatwo nie było się przewrócić na drugi bok to w nocy siadałam,potem klękałam z podparciem i tak się na drugi bok przewracałam
Bezsenność mnie męczyła a jak już zasnęłam to chrapałam jak traktora aż się sama budziłam albo sikałam non stop i znów po spaniu
Wszystko minęło jak się dzieci porodziły,wtedy to bym spała,ale chłopaki już nie dawały
Tak więc teksty o tym,żeby się wyspać przed porodem na zapas wymyślił chyba facet
No nie da się i tyle!
;-)
Autko sobie posprzątałam w środku,jak mały spał.Pozniej po południu bylismy na spacerku z Igorkiem,mały sie wyszalał na dworzu.Że niechciał isc do domku.M przyjechał z pracy to pojechaliśmy na myjke i tak zleciało.Jutro niedziela,wiec mężowy w domku.:-)
Prowadzą ją ludzie,którzy na Coolock pracowali,ale się oddzielili i otwarli swoją,dwa razy większą hurtownię
Polecam

. Potem w nocy słabo spałam, ale od 7 już jestem na nogach. Nastawiłam pranie
, bo poniedziałek bez prania to dzień stracony