• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.
Lubiczanko urodzinki udane,Igorek zadowolony:-):tak:.Zapomnialam jak sie wstawia zdjecia na forum.Zdjecie torcika mam na fb,mozesz sobie zobaczyc:-):-).
Milego Dzionka.

Dzień dobry:)
Wpadłam życzyć Wam udanego długiego weekendziku:) My brykamy pod namiot-nie zważając na pogode(choć niby w naszym miejscu strategicznym ma być "całkiem,całkiem";))
Gliwa-najwazniejsze,że Igorek zadowolony z imprezki;)Ładnie to tak mnie leniucha na fb odsyłać?;))))
AsieńkoR-to mamy podobnie:) dzis się wycwaniłam i wstałam zanim szarańcza zaatakowała-czyli przed 5tą;)
Miłego dnia Wam

Hej.
Lubiczanko heheh:-).Udanego wypadu pod namioty.Oby Wam pogoda dopisala.:tak::-)
Igorio poszedl na drzemke,a ja odpoczywam.Dzis moj brat juz odlatuje,szkoda mi bardzo.:-(Szybko zlecial ten miesiac,dobrze ze chociaz tesciowa zostaje jeszcze.
Milego wekeendu zycze.

dzięki Dziewczynki:)Musi być super:))))
Gliwa-chciałabym się cieszyć z dłuższego pobytu Teściowej;))))
AsieńkoM-my jesteśmy spontaniczni-jak będzie ładnie(a ma jeszcze tak być w Ire w ogóle?;))))to coś wymyslimy-jak to my;-)

reklama
Asienka_r Dziekujemy za odwiedzinki I mam nadzieję że nie zmokłyście bardzo.
Gliwa wszystko co dobre szybko się kończy.
Lubiczanka a bo mój mąż ma ochotę wybrać się do Was w odwiedzinki z grillowaniem.

A teraz właśnie z Zuzią zajadamy ryż z jabłkami.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry