Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej. Lubiczanko urodzinki udane,Igorek zadowolony:-).Zapomnialam jak sie wstawia zdjecia na forum.Zdjecie torcika mam na fb,mozesz sobie zobaczyc:-):-).
Milego Dzionka.
Dzień dobry
Wpadłam życzyć Wam udanego długiego weekendziku My brykamy pod namiot-nie zważając na pogode(choć niby w naszym miejscu strategicznym ma być "całkiem,całkiem") Gliwa-najwazniejsze,że Igorek zadowolony z imprezkiŁadnie to tak mnie leniucha na fb odsyłać?))) AsieńkoR-to mamy podobnie dzis się wycwaniłam i wstałam zanim szarańcza zaatakowała-czyli przed 5tą
Miłego dnia Wam
Hej. Lubiczanko heheh:-).Udanego wypadu pod namioty.Oby Wam pogoda dopisala.:-)
Igorio poszedl na drzemke,a ja odpoczywam.Dzis moj brat juz odlatuje,szkoda mi bardzo.:-(Szybko zlecial ten miesiac,dobrze ze chociaz tesciowa zostaje jeszcze.
Milego wekeendu zycze.
dzięki DziewczynkiMusi być super))) Gliwa-chciałabym się cieszyć z dłuższego pobytu Teściowej))) AsieńkoM-my jesteśmy spontaniczni-jak będzie ładnie(a ma jeszcze tak być w Ire w ogóle?)))to coś wymyslimy-jak to my;-)
Asienka_r Dziekujemy za odwiedzinki I mam nadzieję że nie zmokłyście bardzo. Gliwa wszystko co dobre szybko się kończy. Lubiczanka a bo mój mąż ma ochotę wybrać się do Was w odwiedzinki z grillowaniem.