wiolaola23
Zaciekawiona BB
Witam wieczorową porą 
Dziękuje za tak miłe powitanie
aż miło zrobiło mi się na serduszku
AsienkaM fajnię, że jestes też z tego miasta co ja
Ty oczywiście z dłuższym stażem bo ja zaledwie od 2 lat, ale jakoś nie wyobrażam sobie mieszkać w innym mieście pomimo, ze też są piękne.
Piszecie o tęsknocie to fakt zawsze jest tak jakaś tęsknota w sercu za bliskimi a tym bardziej jak się jest w błogosławionym stanie. Miło by było mieć mamę czy przyjaciółki, które zostały w Pl. Decydując się na zmianę w życiu to oczywiście również z ich konsekwencjami, ale co ja się będę mądrzyć
A co do dzieci i ich wychowaniu tutaj to daje wiele do życzenia... ja również jestem z tej " starej daty" wychowania i jakoś stwierdzam, że na złe to nie poszło. Dwójkę moich dzieci również wychowała według tej starej daty i jest oki
Radzą sobie i są szczęśliwe
Krzywda im się nie dzieje. Patrząc na różnorodność nacji tutaj to można czasami dostać zawału hehe w przenośni
Generalnie bezczelność niektórych dzieci jest straszna.
uff.. ale sie rozpisałam
życzę spokojnej nocki i jeszcze raz dziękuję za miłe przywitanie
pozdrawiam 
Dziękuje za tak miłe powitanie
AsienkaM fajnię, że jestes też z tego miasta co ja
Piszecie o tęsknocie to fakt zawsze jest tak jakaś tęsknota w sercu za bliskimi a tym bardziej jak się jest w błogosławionym stanie. Miło by było mieć mamę czy przyjaciółki, które zostały w Pl. Decydując się na zmianę w życiu to oczywiście również z ich konsekwencjami, ale co ja się będę mądrzyć
A co do dzieci i ich wychowaniu tutaj to daje wiele do życzenia... ja również jestem z tej " starej daty" wychowania i jakoś stwierdzam, że na złe to nie poszło. Dwójkę moich dzieci również wychowała według tej starej daty i jest oki
uff.. ale sie rozpisałam
życzę spokojnej nocki i jeszcze raz dziękuję za miłe przywitanie

. 3 lata temu było tak; Pierwszą wizytę miałam tak około 14 tygodnia, to było badanie krwi, moczu, rozmowa z położną, wizyta u lekarza + małe sprawdzające usg. potem wizyta około 28 tygodnia i międzu czasie przyszedł list z wyznaczoną wizytą na usg (big scan) po 22 tygodniu;-). A teraz pierwsza wizyta była też tak około 14 tygodnia i badanie moczu, krwi, wywiad z położną, lekarz i sprawdzające usg. I jak poszłam umawiac się na następna wizytę która będzie w 27 tyg do recepcji to od razu zapisali mnie na to duże usg w 22 tygodniu ciąży. i też miałam na 8;25:-).