Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Iwonko nie umknęło Ci nic, po prostu nie pisałam czym się zajmuję. Pracuję jako nauczyciel w oddziale przedszkolnym i obecnie uczę 6-cio latki, oraz mam nauczanie indywidualnie z dziewczynką niepełnosprawną... Tym samym, ja z bakteriami które łapię od dzieci radzę sobie do pewnego momentu ale już Bartek przełapuje i się rozkłada w wyniku mutacji.
Bartol akurat chodzi już ponad 3 lata do przedszkola (poszedł jako 2,5 latek)i rok spędził w żłobku..... Ze swoimi bakteriami z przedszkola daje sobie radę, ale jako że to alergik i astmatyk to nasze leczenie lekami poza wziewami i takimi tam na początku przeziębień jest wspomagające.......
wiolaola witam
Co do mężów to mój akurat i to w swoje urodziny robi sos słodko-kwaśny do skłoików.......
A ze sprzątaniem..... hmm zaczęłam mnie j sprzątać a ten zaczął dostrzegać brud i sprzątać
.....
Życzę Wam słonka dziewczyny, bo u nas jet cieplutko i słonecznie
Bartol akurat chodzi już ponad 3 lata do przedszkola (poszedł jako 2,5 latek)i rok spędził w żłobku..... Ze swoimi bakteriami z przedszkola daje sobie radę, ale jako że to alergik i astmatyk to nasze leczenie lekami poza wziewami i takimi tam na początku przeziębień jest wspomagające.......
wiolaola witam
Co do mężów to mój akurat i to w swoje urodziny robi sos słodko-kwaśny do skłoików.......
A ze sprzątaniem..... hmm zaczęłam mnie j sprzątać a ten zaczął dostrzegać brud i sprzątać
Życzę Wam słonka dziewczyny, bo u nas jet cieplutko i słonecznie