reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
Lubiczanko :tak:dzieki kochana postaram sie.
AsienkoM no to super ze z Zuzia lepiej,oby ospa szybko znikla zycze.
Dzis dzionek jakos szybko mi uciekl,najpierw Aniaa mnie odwiedzila z Lenka,pozniej przyszla kolezanka z synkiem.Igorio wybawil sie,:tak::-)Zmykam Milego wieczorku.

reklama
Hej Mamusie!
Te nasze dzieci szybciutko rosną, faceci z natury bardziej głodni, więc szybciej przybierają na wadze - ale nie ma w sumie na to reguły ;)

Kto tam zdaje prawo jazdy? 3mam kciuki :) juz mi wypadło która.....przepraszam. Ja mam prawo jazdy, ale nie jezdze - wstyd!

Ignaś na dniach odkrył, że coś mu dynda między nogami :D Jest zainteresowany pindolkiem zwłaszcza podczas kąpieli ;) czasami mam wrazenie, ze sobie krzywde zrobi bo tak mocna ciagnie się za jajeczka :D

AsienkoM codziennie powinnaś mieć taką labę ;)

A gdzie dziewczyny się na fb przeniosły? Co to za nowy wymysł? ;)

Hej

Gliwa fajnie, że tak Cię odwiedzają.
Wichurka no dzieci ciekawe są, jak raz pociągnie za mocno to następnym razem juz może będzie pamiętał :-D:-D Co do laby to chyba bym zwariowała jakbym miała tak codziennie, albo płaskodupia bym dostała hihihi :-D:-D

No troszkę szydełkuję i udzielem sie na grupie szydełkowej ale nie zapominam o forum. Tu jestem o wiele dłużej. nigdy wcześniej nie pomyślałabym że wciągną mnie takie robótki. A tu bach, wystarczyło zrobić ze 2 czapeczki z yt i jakos poszło.

Asienka_r co do czapeczek to mam nadzieję, że się dobrze noszą.

reklama
Hej.
AsienkoM pewnie ze fajnie,teraz czekam na Twoje odwiedzinki z Zuzia.Jak juz ospa zniknie:-):tak:
Wichurko umnie tez byl moment,ze Igorek ciagnal sobie za jajeczka,ale juz mu minelo.:-)
Katrina trzymam kciuki,Powodzenia.
Kawke spijam,poki chlopcy spia.Wczesniej bylismy w sklepie i na poczcie wyslac zdjecia dla babc i dziadka.
Milego Dzionka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry