reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A ja myslalam ze z Zamoscia to w Ie tylko ja :-p Dzieki za info Asienka przydatne :) mam nadzieje ze bedzie mi sie tam super mieszkac ale nie ukrywam ze sie troche boje a jak tam sytuacja z polakami bo tu gdzie obecnie mieszkam to praktycznie wiecej nas niz irlandczykow :-pPozdrawiam :-)

Witam.
Katrina Wielkie gratuacje:-):tak:
Wiolapaz ja tez mieszkma w Balbriggan.Polecam Ci ta miejscowosc.:-):tak:Tak jak Asienka M napisala.
Sobota bardzo fajnie minela,bylismy na urodzinkach u M bratanka.Bylo milo :-)i fajnie.Igorio sie wyszalal z kolega,Wesolo bylo.
Milej niedzieli zycze.

To super dzieki wielki za odp.. ;-)Ale jeszcze chciala bym was o cos zapytac a mianowicie o lekarzy :tak: Jest to dla mnie bardzo wazne :tak: Polecacie jakiegos obiecuje juz nie bede was meczyc ;-):-pChyba !!!

Wiola jeśli chodzi o lekarzy miastowych to sami irlole. Ja chodzę do Balbriggan Medical Center. Mam MC więc jak mi potrzeba wizyte na następny dzien to idę do tego który ma wolne miejsce, a jak umawiam się z wyprzedzeniem to mam 2 lekarki które mi odpowiadają.

Wcześniej chodziłam do przychodni Castemill Medical Center i tam przyjmuje dr.Patrick bardzo fajny. A musiałam zmienić przychodnię bo wyrabiałam MC.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry