reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka dziewczyny

Wiola tak na wstępie, jeżeli od Twojego ostatniego posta nie minęło dużo czasu i nikt inny nie pisał do tego czasu to jak chcesz cos dopisać to wystarczy zrobić edycję posta.:-);-)
Jak jeszcze mieszkałam w Zamościu to mieszkałam zaraz przy samej starówce, teraz rodzice od 5 lat mieszkają na Hrubieszowskiej w bloku.

Dzieki Asienka za info :-) Nowa jestem uczese :-pJa mieszkalam do 18nastki na listopadowej wiec sie pewnie nie znamy inne szkoly itp itd ale czesto bywalam w okolicach starowki ;-)Karolowka to dla mnie za daleko raz w roku bywalam wiadomo po co ;-)

Ostatnia edycja:
Hej
AsienkoM
dziekuje za odwiedzinki i mandarynki.:-)Sluzy Ci ciaza,ladnie wygladasz naprawde.:tak:
Dzis z M bedziemy wypelniac dokumenty na paszport,Zdjecie Kordiankowi zrobimy i na Garde podjedziemy.Bo na Swieta chcemy leiec do Polski.:-):tak:.
Milego popoludnia.

Hejka dziewczyny :)
Dawno mnie tutaj nie było, ale ten czas jakoś tak szybko leci....
Mam pytanko.
Czy któraś z was miała wizytę w Rotundzie w poradni kariologicznej w czasie ciąży?
Nie wiem co mnie tam czeka i czego bedą oczekiwać i jaie badania będą zalecane?
Proszę o informację w miarę możliwości :)
Pozdrawiam wszystkich :)

Gliwa dziękuje bardzo, a mandarynki nie ma sprawy.
Wiolapaz no ja na karolówke chodziłam do podstawówki i gimnazjum, a potem średnia szkoła na starówce.
Wiolaola nie pomogę. A na ostatniej wizycie było cos nie tak że wysłaja Cię na wizytę??

AsienkaM1986 To ja mam problemy z sercem i pewnie dla kontroli też to muszą przebadać. Zastanawia mnie tylko tyle jak długo znów tam będę czekać. Puki co miałam jedną wizytę w Rotundzie kolejna na początku grudnia. Z tego co wyczytałam to tylko samo USG będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry