reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

U nas chorobowo.:-(:wściekła/y: P już cały tydzień smarczy i podkaszluje, ale juz coraz lepiej:sorry:. Zuzia po ospie osłabiona więc złapała katar od P. Ale u niej to katar od razu spływa do gardła więc w nocy kaszel ja męczy. Smarowanie i syrop wyksztuśny poszły w ruch:sorry2:.
Natomiast ja nie wiadomo skąd dostałam zapalenia zatok i to już dawno tak nie miałam:-(. Wczoraj obudziłam się z lekkim bólem głowy i po południu juz było wiadomo co sie dzieje bo całe prawe oko czerwone, boli, mniejsze od lewego o połowę i słabo widze na nie bo ropieje:szok:. Dobrze, że dzisiaj mam wizytę kontrolną u gp to może coś mi na to poradzi. Tylko, że najlepszy byłby na to antybiotyk, żeby ta ropa zeszła. Zobaczymy co powie mi gp.

Miłego i spokojnego tygodnia życzę

Hej.
AsienkoM zdroweczka dla Was zycze.
Kawke spijam,chlopaki spia.Igorek cos mi goraczkowal w nocy,taki troche niewyrazny jest na buzi.Wczoraj z Kordiankiem bylismy u Pani Baranowskiej alergolog z jego buzka,przepisala masc,mam nadzieje ze pomoze.Zbadala go calego,zmierzyla i zwazyla.Wazy 5830,smiala sie i mowila ze duzy chlopczyk z niego:):)
Milego popoludnia.

Ostatnia edycja:
Witaski kobitki :)
AsienkaM1986 zdróweczka życzę :)
Ja też już po wizycie w Rotundzie. Scan zaliczony i wszystko oki:-) Okazuje się, że z moim łozyskiem jest wszystko oki. Dzidzia też rośnie i jest zdrowa :-) Kolejna wizyta w styczniu. Ciekawe czym teraz mnie zaskoczy :-D. Polski ginekolog stwierdził że będzie syn a w Rotundzie, że będzie córka :-D:-D:-D Było ciekawie a zrazem wyszliśmy w wielkim szoku :szok:
Pozdrówki dla wszystkich :)

Witam

Wiolaola no to fajnie, że z wizyty zadowolona jesteś. Ja w pierwszej ciązy miałam taką samą sytualcję. W Polsce gin mi powiedziała że chłopiec a później w rotundzie mi powiedzieli że dziewczynka
:sorry2:. Później już się nie dowiadywałam a wyprawkę zrobiliśmy w neutralnych kolorach. Teraz mi powiedzieli że chłopak ale jakoś się nie nastawiamy czekamy sppokojnie do porodu.

Oto kilka zdjęć z sesjii:

Hejka.
Chlopcy spia,a ja kawke spijam.Igorek dostal katar .Mam nadzieje ze mu przejdzie szybko,bo kiepsko w nocy sp i biedulek sie meczy.
Wiolaola to super ze wizyta oki.i wszystko w porzadeczku.Umnie w pierwszej ciazy miedzy 11-14tyg.polska ginekolog stwierdzila ze ma byc dziewczynka,gdy pojechalam do niej na polowkowe to okazalo sie ze chlopiec :):)w drugiej ciazy na polowkowym usg w szpitalu powiedziala ze chlopiec.I sie sprawdzilo.Ja sie bardzo ciesze ze mam dwoch chlopcow.:-):tak:
AsienkoM bardzo ladne zdjecia:tak:
Milego popoludnia.

reklama
Hej!

No nie mogłam się powstrzymać - AsieńkoM cuuuuudowne zdjęcia, wyglądasz oszałamiająco! :) Piękny brzusio, piękne ujęcia, no cud miód malina! :) Strasznie mi się podoba efekt sesji :)
Dużo zdrówka życzę, bo widzę, ze cos nie tak...

U nas niestety teraz niefajnie, bo Ignaś mi się trochę przeziębił - ma mokry kaszelek, nie śpi - mam kilka nieprzespanych nocy... trochę jego apetyt 'kuleje', ale ;) mam nadzieję, że lada dzień i będzie zdrowy.
Poza tym, juz niedługo wracamy do Dublina - w sumie to się cieszę ;) bo ostatnio to mam dość rodziców ;) tylko najbardziej boli to, ze jak wrócę do Dublina, to ide do pracy, a Ignaś do żłobka....ale przynajmniej będziemy już razem, w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry