reklama

Mamy z Irlandii!!

Gosia i Bartek moja Zuzia jako niemowlak zasypiala sama i tak na szczęście zostało do dziś. Na drzemkę i na noc. Jedynie Jak leciałam do polski to tam musiałam być przy niej a nawet lulac czasem.
Gliwa fajnie, że niedziela fajnie u rodzinnie minęła.
Asienka_r dziękuję za odwiedzinki i prezencik dla Oskarka. A moja chrzesnica cudowna.

Mnie weekend minął bardzo szybko. W sobote byłam u dentysty bo jak na złość w środę wypadła mi korona z jedynki. Na całe szczęście wystarczyło ją na nowo "przykleić". Natomiast dzisiaj mieliśmy dzień odwiedzin. Teraz leżę w łóżeczku, bo mąż mnie wygonil żebym odpoczęła, i piszę do Was.

Miłej nocki i udanego tygodnia.

Ostatnia edycja:
reklama
AsienkoM my tez dziękujemy):):), fajnie się spotkać i na szczęście pogoda dopisała:):):). Jak tylko od Was wyszliśmy to Gabi padła i spała aż do 17, zrobiliśmy spokojnie zakupy i dopiero się obudziła przed autobusem:):):), w nocy trochę przeżywała, bo nie mogła coś usnąć i się często budziła, ale dawno Was widziała i się speszyła, że to nie u siebie. Oskarek jest super:):):), taki milusi:):):), niech zdrowo rośnie. Zuzia to niezła aparatka, ale jakoś dały radę z Anią

Milego Dnia dziewczynki.
Pogoda dzis nawet fajna sie zapowiada,po obiadku wybieram sie z dziecmi na spacerek.Trzeba korzystac,poki dopisuje.Jutro jade z malym na szczepienia ,mam nadzieje ze dobrze zniesie.:tak:

Dziewczyny jak jest ze szczepieniami dzieci w IRL? Sa one obowiazkowe? Mozna pozniej zaczac szczepic. Od razu mowie ze tak zamierzam szczepic malucha tak jak i ztarszego szczepilam, tylko nie wiem czy nie chcialabym tego procesu spowolnic....

reklama
Asienka, Gliwa, Wiesienka - Dziekuje za Wasze opinie :) Niestety Antepowicz bardzo pozno przyjmowala tam gdzie dzwonilam, a nie moge sobie pozwolic na powrot do domu niewiele przed polnoca... umowilam sie do Ahmeda, moja kolezanka tez u niego byla i go poleca:) moze akurat bedzie ok :)
Katrina, Niunia
- Ja mieszkam niedaleko Donegalu, a Wy?

Pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry