reklama

Mamy z Irlandii!!

Katrina no oby, wczoraj to dziecko do rany przyłóż, ładnie się bawiła a ja szalałam w kuchni:):) Dzisiaj idziemy do jej koleżanki. Zobaczymy, jak będzie. Ostatnio na końcu była awantura,bo Maja wygrała wyścig, a ona chciała.

reklama
wiecie jak mnie moja mloda rozbawila wczoraj. szok
odebralam ja ze szkoly i ona do mnie czy pojedziemy do tildy jej kolezanki z klasy a ja jej na to ze ja niewiem ktora to jest nawet i nie wiem gdzie ona mieszka. a moja gwiazda na to, tilda mi wytlumaczyla trzeba jechac kolo tesco i doslownie powiedziala tak skrecic tu i jeszcze raz tu i potem tam i jej domek to ten po srodku. myslalam ze sie poszcze

Witajcie kobitki :)
Prosze poratujcie mnie informacją.
Jk przygotować wyprawke do sziptala? co muszę zabrać? i ile czego? nie mam pojęcia od czego zacząć. :szok:
z góry dziękuję. Pozdrowionka:-)

Wiola dla siebie jakieś koszule, jedną do porodu, z dwie na zmianę, kosmetyki, dla maluszka z 3 bodziaki, 3 pajace, zapas pieluch, np jakieś jedno małe opakowanie, czapeczkę, kocyk. Ja miałam swoje podkłady poporodowe, wkładki lakatcyjne, biustonosz do karmienia.

Hej kobitki.

Ostatnio mało siedze przy komputerku. Wcześniej byli rodzice a teraz staram się ogarnąć wszystko
;-).
Mały miewa się dobrze choć od paru dni, tak myslę, ma kłopoty z brzuszkiem
:sorry2:. Bączki niby puszcza, brzuszek miękki ale jak chce zrobić kupke to się bardzo pnie i aż płaczę. Tak jaby kolki miewał ale o różnych porach dnia.:sorry2:
Zuzia trochę łobuzuję i na nerwy mi działa, jakaś taka przemądrzała się zrobiła a ja tego nie lubię bardzo
:dry:. Ale jakoś ją naprostuję.;-)

Gliwa dziękuję za odwiedzinki i prezencik dla Oskarka, śliczne.

Tak sobię pomyślałam, że może młody porzebuje przepajania. Zuzia nie chciała pić wody czy herbatek przez pierwsze pół roku, a może on potrzebuje i ma lekkie zaparcia i stąd te "bóle" brzuszka

Ostatnia edycja:
Hejka Dziewczynki:-)/
Dawno mnie tu nie bylo,ale juz jestem:-).Umnie w sumie wszystko w porzadeczku,dzieci rosna.:tak:
AsienkoM niema za co.Ciesze sie ze sie podoba.:-) Ja Kordiankowi podawalam herbatke koperkowa jak go bolal brzuszek,W sumie codziennie pije herbatke.Oskarek ladniutki i fajniutki,musze przyznac.:tak:
Milego wieczorku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry