Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)amnie trzymali 4 dni w szpitalu, takze potrzebowalam tego troche, kocyki - ja mialam 3, czapki nie uzywalam - tylko na wyjscie.
kilka koszul bo nigdy nie wiesz ile cie potrzymaja ( ze mna byla dziewczyna , ktora urodzila o 6 rano, o 10 przywiezli ja do nas na sale poporodowa, a o 7 wieczorem wyszla do domu
), no i jakies kosmetyki dla siebie, kapcie, szlafrok...
Didi kochana a co Tobie? Zmeczona jestes czy cos sie dzieje?hejka
ja na chwilke bo lewo zyje
Jeju szok patrze na twoj suwaczek a Ty juz na wylocie
trzymaj sie;-) juz niedlugo bedziesz miala gwiazdeczke przy sobie...Didi kochana a co Tobie? Zmeczona jestes czy cos sie dzieje?Jeju szok patrze na twoj suwaczek a Ty juz na wylocie
trzymaj sie;-) juz niedlugo bedziesz miala gwiazdeczke przy sobie...
Larcia a Ty masz racje w domku najlepiej...ehhhh te szpitalowe sale...ja niestety mialam cc wiec nie chcieli mnie za szybko wypuscic alem i tak jeden dzien utargowalam![]()
Misia to ty już torbe szykujesz?? Ja jeszcze nic nie mam![]()

ja jak lecialam.. teraz w ciazy to bralam nospe przed lotem i przed ladowania...i wszystko bylo ok.. a co do picia to normalnieCześć dziewczyny, ja mam pytanko w związku z lotem. Czy muszę jakoś szczególnie na siebie uważać, nie wiem dużo pić, sorry, że tak głupio pytam, ale to moja pierwsza ciąża i może trochę panikuję. Nie chciałabym, żebyśmy z maleństwem źle się czuli i nie chcę nam zaszkodzić.