agusiek
mama marcowa 2009
Moniadan juz pisalam Misi ze jak dla mnie to najlepsze z tych podpasek byly te wielkie zielone, moze nie wygladaja najlepiej ale co do wygody i komfortu to bez dwoch zdan....Hej Mam juz wyprane koszule nocne, dzis bede prac ciuszki, wyschna to tylko wyprasuje i bede gotowa, ale i tak wiekszosc rzeczy maja mi przywiesc rodzice jak np laktator
Powiedzcie mi jakie podpaski mam sobie wziac i gdzie kupic, bo ja mam takie bella z Pl, ktore tez maja mi rodzice przywiesc
Bylam dzis u Sempki i..... moge urodzic w kazdej chwili!!!!!
Ratunku!!! ja musze jeszcze 2 tyg poczekac
Lozysko juz dojrzale, dziecko duze jak na 36tydz 2700 i ogolnie jestem gotowa
Mi Sempka tez mowila duzo wczesniej ze wszystko gotowe, juz nawet w 35 tyg a Nikosia urodzilam 3 dni po terminie wiec mysle ze nie ma sie co sugerowac hihihi
Najwazniejsze ze wszysko ok z wami ;-):-)
Wlasnie wrocilam od Sempki! Super wizyta bo i same pozytywne wiadomosci! Ciaza w perfekcyjnej kondycji. Lozysko wysoko, Alex glowka w dol. Na dodatek powiedziala, ze maly jest naprawde duzy - 1650 g i bardzooo dlugi. A najbardziej sie wszyscy smialismy bo jest absolutnie identycznie podobny do Aarona. Jego profil to normalnie kopia tatusia! Ten sam nos i policzki. Sempka sie zasmiewala, ze taki podobny, i ze po mnie odziedziczy chyba tylko wzrost!Za 5 tygodni nastepna wizyta i zmniejszenie dawki fenoterolu.
:-)
Misia wspaniale wiesci, suuuuuuuuper. Aaron pewnie chodzi dumny jak paw hihihih a co z mizianiem?

Za 5 tygodni nastepna wizyta i zmniejszenie dawki fenoterolu.
A jeśli chodzi o picie..to staram się dużo pić przed samym lotem, potem już nie - ponieważ z lotniska jadę jeszcze busem około 2,5 godz. a niestety Irlandzkie busy nie mają toalet i nie zatrzymują się na dłuższe postoje..