reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejo :-)
Ale fajnie Didi ze juz ma mala przy sobie, ja jeszcze dodam ze porod byl bardzo szybko, o 9 wyjechali do szpitala, a o 10:17 mala juz byla, reszte to Didi musi nam opisac szczegolowo :-)
Joannn a do Galway jezdzi ten kurier? Ja mam bardzo blisko Zory i dlatego mnie to tak interesuje

didi WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super sie ciesze razem z Wami :-) :-) Az mam lzy w oczach :-) A szybkiego porodu zazdroszcze SZCZESCIARO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogoda dzis przepiekna, Amanda caly dzien na ogrodzie zasuwa z pilka albo wozi swoja lale w spacerowce, pranie sie suszy i wogole ahhh piekny dzien :-)

Och jak ja bym chciala tak szybko urodzic!!! To fantastyczne i jedyne czego sobie osobiscie bym zyczyla! Toz to tylko 1 godzina i 17 minut! Az ciezko uwiezyc! Ciekawa jestem czy zdazyli jej podac epidural...choc Didi chyba nie chciala....

A ja poniewaz wczoraj schodzilam juz cale miasto to dzis nie mialam zadnej opcji na spacer..:-( W zwiazku z czym zrobilam pranko, posprzatalam i obejrzalam on line Marley and Me.....mamo jak ja sie zryczalam na koncu!! Wylam jak bobr, a teraz mnie pieka oczy...Ale film super:-)

A tak wogole to chcialam was zapytac. Czy ktoras z Was zauwazyla bedac w ciazy, ze pojawila sie jakas alergia ktorej dotad nie mialyscie? Mialam ostatnio dziwna sytuacje. Kupilismy ananasa, swiezego. Zawsze duzo jadlam zanim zaszlam w ciaze i nigdy nic mi nie bylo. Tym razem jednak juz w czasie jedzenia zaczely mnie piec usta, potem krwawic...na koncu mialam wielkie usta, cale spuchniete, popekane, w buzi ogien. Nie moglam nawet mowic. Przeszlo mi dopiero na drugi dzien! Tragedia jakas. Nigdy w zyciu nie bylam uczulona na zadne jedzenie ale wygladalo to jak typowa alergia....Mozliwe, ze to sie przypaletalo razem z ciaza??

witam, jestem nowa użytkowniczką portalu ,ale podzielę się swoimi spostrzeżeniami na temat alergii( ktorej przed ciaza nie mialam) Ja również jadłam zawsze wszystkie owoce i warzywa, aż którejś nocy obudziłam się i strasznie swędziała mnie szyja a właściwie kark i nogi, okazało się ze od mandarynek dostałam uczulenia:wściekła/y:, na szczęście miałam wcześniej umówioną wizytę u mojej GP, która mnie oświeciła ze cytrusy uczulają i mogę jeść ,ale mam nie przesadzać. Po drugie ostrzegła ze to co mogło wcześniej nie uczulać teraz może- tak to niestety czasami jest. Teraz staram się jeść wszystko z umiarem ;-), pozdr

dodam jeszcze ze kupiłam krem E45 i przeszło szybko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
widzialam sie z didi zaraz jak ja przywiezli z mala na oddzial malutka jest urocza a epiduralu nie dostala :-)za to qazem ja nafaszerowali :-)wiem to od niej poniewaz ja pracuje na tym oddziele:tak:pozdrawiam wszystkie mamunie;-)

kaziowa a jako kto pracujesz?Fajnie Ci,ja uderzam w przyszlym roku na univerek,zeby wyszkolic sie na pielegniarke,a taka praca na oddziale z noworodkami to marzenie :-)

reklama
witam, jestem nowa użytkowniczką portalu ,ale podzielę się swoimi spostrzeżeniami na temat alergii( ktorej przed ciaza nie mialam) Ja również jadłam zawsze wszystkie owoce i warzywa, aż którejś nocy obudziłam się i strasznie swędziała mnie szyja a właściwie kark i nogi, okazało się ze od mandarynek dostałam uczulenia:wściekła/y:, na szczęście miałam wcześniej umówioną wizytę u mojej GP, która mnie oświeciła ze cytrusy uczulają i mogę jeść ,ale mam nie przesadzać. Po drugie ostrzegła ze to co mogło wcześniej nie uczulać teraz może- tak to niestety czasami jest. Teraz staram się jeść wszystko z umiarem ;-), pozdr
dodam jeszcze ze kupiłam krem E45 i przeszło szybko
czesc wisienka
ja tez na wszelkie niedogodnosci uzywam tego kremu bo bardzo bardzo koi skórę, w ogóle nawet ostatnio zdecydowałam sie właśnie nim wspterać zeby nie miec rozstępów na brzuszku
Larcia a czy orienowałaś się już w sprawie odjęcia studiów pielęgniarskich? Trzeba najpierw złożyć ekzamin z angielskiego a później roczny kurs asystentki pielęgniarki żeby zacząć czy masz takie same wiadomości?
Och gapa ze mnie, didi, ogromne ogromne uściski i GRATULACJE, czekam na ten wielki sekret jak to zrobić żeby poszło tak szybciutko:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry