Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ciekawa jestem czy zdazyli jej podac epidural...choc Didi chyba nie chciala....
, na szczęście miałam wcześniej umówioną wizytę u mojej GP, która mnie oświeciła ze cytrusy uczulają i mogę jeść ,ale mam nie przesadzać. Po drugie ostrzegła ze to co mogło wcześniej nie uczulać teraz może- tak to niestety czasami jest. Teraz staram się jeść wszystko z umiarem ;-), pozdrczesc wisienkawitam, jestem nowa użytkowniczką portalu ,ale podzielę się swoimi spostrzeżeniami na temat alergii( ktorej przed ciaza nie mialam) Ja również jadłam zawsze wszystkie owoce i warzywa, aż którejś nocy obudziłam się i strasznie swędziała mnie szyja a właściwie kark i nogi, okazało się ze od mandarynek dostałam uczulenia, na szczęście miałam wcześniej umówioną wizytę u mojej GP, która mnie oświeciła ze cytrusy uczulają i mogę jeść ,ale mam nie przesadzać. Po drugie ostrzegła ze to co mogło wcześniej nie uczulać teraz może- tak to niestety czasami jest. Teraz staram się jeść wszystko z umiarem ;-), pozdr
dodam jeszcze ze kupiłam krem E45 i przeszło szybko