misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
To prawda, taka pogoda sprawia, ze naprawde chce sie gory przenosic. My bylismy w Parku Coole- uwielbiam to miejsce. Bylo mnostwo rodzin z dziecmi, pikniki na trawie i zabawa. Nie moge sie doczekac kiedy juz tam pojedziemy z malym :-) Potem bylismy jeszcze na plazy na Renmore. A potem to juz mialam dosyc spacerowania...wkurza mnie to, ze na tak malo wysilku mnie stac i musze rezygnowac z wycieczek..no ale coz...cos za cos! Jeszcze sobie odbijemy, kiedy juz maly lobuziak bedzie na swiecie:-);-)
A apropo tej antykoncepcji to ja bralam tabletki przez prawie 6 lat. zawsze swietnie sie czulam, a dobrze dobrane nie czynia szkody w organizmie, Mi bodajze nic nie dolega a watrobe tez mam ok:-) Po porodzie napewno do nich wlasnie wroce. O spiralach slyszalam same niepochlebne opinie.
A apropo tej antykoncepcji to ja bralam tabletki przez prawie 6 lat. zawsze swietnie sie czulam, a dobrze dobrane nie czynia szkody w organizmie, Mi bodajze nic nie dolega a watrobe tez mam ok:-) Po porodzie napewno do nich wlasnie wroce. O spiralach slyszalam same niepochlebne opinie.
i ma skorke gladziutka jak niemoleta w telewizji
(podawalam witamine D3)a ona skupia wszystkie mineraly,ktore miedzy innymi maly ma w mleku i w wodzie mineralnej.Po za tym wszystko ok.
,i czasami zle sie czulam i nogi mi puchly,potem bralam Mercilon i w szystko bylo ok.
Parę razy zapomniałam o tabletce - i nie polecam tego stresu.. ;-) A odkąd odstawiłam tabletki - czyli jakieś półtora roku temu, mam wrażenie, że zmniejszył mi się apetyt i jakoś lepiej się czułam. Ale może to też podświadomość..bo po woli miałam dosyć już tej chemii.. 
akurat miałam dużą przerwę w tabletkach, więc szkoda byłoby się pakować w kolejną antykoncepcję..i takim sposobem Patryk już po 2 miesiącach starań zadomowił się w brzusiu