Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OjojNa 28 sierpnia mialam wlasnie z USG. ....Z OM na 29 lipca . Tylko ze moje cykle to 40-50 dni .![]()
to licząc od ostatniej miesiączki wynika stąd, że urodziłaś w 10 miesiącu
Nie wiedziałam, że tak długo potrafią trzymać sugerując się USG.. To teraz to ja naprawdę nie wiem na kiedy mojej mamie kupić bilet..
Z tym, że Ty masz naprawdę dłuuugie cykle.. 
robiłam badania i wyszło za mało PROGESTERONU który powodował że ciąże się nie rozwijały:-(zaczełam brać tabletki na podwyższenie progesteronu i pani doktor obliczyła mi dni płodne po zakączeniu tabletek. A tu zamiast dni płodnych nastepna miesiączka.
czyli w miesiącu sierpniu miałam 2miesiączki.A w wrzesniu nic zaczełam brać dufastum na wywołanie i też nic
to test a tam 2kreski.Szok zdziwienie radość i strach czy się uda.Od OM nie można liczyć bo jej nie było w wrześniu .Ciąża zamała jak na sierpien
Ale jest ok podług USG termin na 17.06.09 a podług OM.06.06.09.:-)dzidzia rosnie rozwija się jest super i strach minoł.Pozdrawiam
Czy napewno wezme wszytsko co potrzeba....? Coraz czesciej zdazaja mi sie durne sny, ze juz urodzilam i nic nie mam przygotowane, albo, ze mleko mi nie leci z cyca, albo....ze leci ale kwasne mleko!!!
Boze...skad to sie biora takie idiotyzmy...;-)
no i oczywiscie wszystko dobrze tzn cisnienie, mocz, macanko, tetno dzidzi...

do kogo bedzie podobny itp.
.

:-)
na swoj porod do szpitala napewno zdazysz, i trafisz do odpowiednich drzwi...a co do pizamy to ja w koszulke do rodzenia przebieralam sie na porodowce, w pokoju..a torba nieco niekompletna (bo przeciez mialam jeszcze duzo czasu do porodu - Stas urodzil sie tydzien przed terminem 

i podobnie jak Anineczka (witaj z powrotem