beakta
Mammy of boys & girl
z tym ze ja jeszcze ujezdzalam pilke polecem mamuskom bo naprawde pomaga zniesc bol
A to rowniez potwierdzam.....

A jesli chodzi o epidural no wiadomo ze kazdy inaczej reaguje no ale kurcze, cos w tym musi jednak byc....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tym ze ja jeszcze ujezdzalam pilke polecem mamuskom bo naprawde pomaga zniesc bol

) o rozmiarze główki, że w porównaniu do brzuszka jest OK. Zadałam 2 ostatnie pytania by zweryfikować z tym co w Polsce się dowiedziałam.. i zgadza się!!! :-) plecki ma po lewej stronie mojego brzucha, po prawej rączki i nóżki a główka na dole. A już myślałam, że usłyszę tylko OK
Poprosiłam też o fotkę - normalnie masakra - bo nic nie widać
kółeczko to na pewno głowa ale reszta to jakieś mazgaje.. Mam przypisaną doktor - Indyjkę, z którą tylko miałam pierwszą wizytę i byłam bardzo zadowolona
a już drugą i trzecią wizytę miałam z nim
, chociaż widziałam, że ona też przyjmowała! I znowu niezadowolona wyszłam.. Pytałam też o poród w wodzie czy jest tu możliwy.. Chciałam zabłysnąć słownictwem i skorzystałam ze słownika, który tu któraś z Was pododała i użyłam określenia water birth - a on myślał, że ja pytam o wody płodowe: waters break. Hehe.. Powiedziałam potem, że chodzi mi o Labour in water i zrozumiał :-) Niestety nie ma w Clonmel takiej możliwości i widziałam, że bardzo się zdziwił tym pytaniem
W końcu po kolejnych moich pytaniach spytał skąd jestem
miałam wrażenie że chciał usłyszeć Z KOSMOSU
hehe.. To już nawet nie spytałam czy widzi jakiś termin ze scanu..
lata praktyki zakączył.A ja się pytam gdzie pomiary uda itd.

Jednak jakos tesknoty Waszej nie wyczulam

i wszystkiego dobrego tym, które jeszcze w stanie blogoslawionym:-)
Dwa razy w pierwszej i raz w drugiej. Praktycznie nic nie wiedziałam, a jak ktoś z polskich znajomych o coś pytał to dziwił się, że nic nie wiem i jestem spokojna
No nie wiem, ja tam ufałam lekarzom i położnym, wierzyłam że wiedzą co robią
Mam dwóch zdrowych synów, więc chyba z tym ich doświadczeniem i "it's ok" jest w porządku:-)