reklama

Mamy z Irlandii!!

Kurcze Wolfia- no to kiszka! kwiatkow sadzic nie mam gdzie. Jako, ze nie pracuje w domu czysto jak w pudelku...o zajecie mi trudno!;-) Zadnych malych dzieci w okolicy do pilnowania po nocach nie ma....;-) Zostaje mi liczenie baranow...:-D

Kasiu- Sto Lat, Sto lat!!!!!!!! Wszystkiego kolorowego i cudownego!!! - to kiedy stawiasz torta?;-)

reklama
Kasiu irland urodziny- dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone.

Mieszkam niedaleko New Inn, to jest 10km od Cashel w strone Clonmel i własnie zaraz sie do Clonmel wybieram na małe zakupy, moje koleżanki tez tam rodziły i były zadowolone,mam nadzieje ze bedzie dobrze

Wolfia masz racje mi chodzi o irlandzki paszport:-):tak:.
bylismy juz 2,5h na dworku maly zjadl teraz bawi sie na macie i zaraz znow idziemy bo slonko swieci i jest ciepelko:tak:.
Kasia Irlandka

Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, super samochodu i pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają.

Dzieks dziewczynki kochane za zyczonka :) w koncu ...18 miec lat to nie grzech :)
a torcik... of course :) jest -
product_000000009.jpg
i jakby braklo...
product_000000012.jpg
:) no i kawusia do tego -
images
images

Dziewczyny ile stron :szok::szok::szok: zwariowalyscie :-D:rofl2: myslalam ze nie skoncze czytac..

Anineczka my dostalismy zwrot Taxu i czekalismy krotko, moze jakies 1.5tyg i juz byla kasa na koncie, a dzis przyszedl dopiero list
Niespodziewalismy sie w ogole ze cos dostaniemy ;-)

Misia ty sie teraz do Polskiej szkoly nie pchaj, ona dopiero rusza i na poczatku bedzie jeszcze wszystko nie zorganizowane, juz brakuje miejsc dla dzieci :sorry:
Nie przejmuj sie tym; mysle ze nauczycieli beda potrzebowac bo chetnych jest bardzo duzo i mozesz np za pol roku sie zainteresowac, Alex te kilka godzin w sobote bedzie mogl przeciez z tatusiem zostac
U nas sloneczko, Eryk z dziadkami na ogrodku, a ja korzystam ze spokoju, pozniej idziemy na urodzinki
Nie wiecie nic o tych zajeciach dla dzieci??

Kaska najlepszego;-)

d4f8fe53000ec6324812e847

Pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki.:tak:

Niki mi się wczoraj tak wyrznęła,ze o malo co nie zemdlalam:sorry: z nerw ofqrs.guz na czole rósł na moich oczach a i krecha wyszła czerwona momentalnie-myslalam,ze rozciela juz:sorry: A jak sie zaniosla to ....myslalam,ze zwariuje.Na szczęscie mąz miał wiecej "opanowania" szybko lód ( ale zby to sie dała dotknąc:no: ) ... dzis jednak jest "ladnie" tzn. sniak, sliwa,ale nienajgorzej:sorry: Na kant nogi od krzesla wpadła:confused2: potyka sie na rownej powierzchni no:eek: Kiedy to sie nauczy "stabilnie" człapać:sorry:

Bez mamy wsio wrocilo do normy...szkoła dom i Niki:-D

A propos szkoły polskiej... moja Martysia chodzi do 1 klasy w soboty. Jestem jak najbardzie za.Zreszta tak jak misia pisała, na szczęscie jest to regulowane prawnie i nie ma to tamto.Fakt... cały tydzien jest w irlandzkiej no i sobota w polskiej.... wolna ma tylko niedziele w sumie.No coz.... Mam jednak zdolne dziecko to nie odczuwa az tak :-p;-) No i chetnie chodzi.Nawet na zajecia dodatkowe w polskiej szkole biega- choc nie musi- ale chciala.Takze jest co robic;-)

reklama
Witajcie chyba jestem nowa w tym dziale....
mam nadzieję że jakoś się zadomowie...
nawet nie wiedziałam że jest taki wątek... ale dostałam zaproszonko za które dziękuję....może tu więcej się dowiem na temat badać bądź czegokolwiek....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry