misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
KaM- boska wiadomosc! Strasznie sie ciesze, ze tak sie ladnie wszystko rozwiazalo! Dobrze, ze dluzej nie czekalas, przynajmmniej mozesz sie juz zrelaksowac i skupic na dbaniu o siebie i malenstwo!! Bardzo sie ciesze!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ka...M - super! Cieszę się, że jednak dobrze Cię potraktowała :-)groziła i wygroziła....
poszłam powiedziałam.... a ona nagle że ciężka praca to nie mogę bo na strych trzeba torby wnosić...
no ale przeciueż jest jeszcze jedna pracownnica tp powiedziała że ja tego robić nie będę...
że mam lekką pracę od dziś....
byłam w totalnym szokuże ona do mnie taka miła
no i po 4h pracy daje mi 2h przerwy....
normalni kopara do podłogi....
po 2 miesiącach ma mnie wysłać na zwolnienie a późnie powiedziała że chce mnie spowrotem... chyba wie że Irolki nie są tak dobrymi pracownikami jak polki
no i mam spokój ;-) a tak się bałam....
cyt.: [Polka wygrała sprawę o dyskryminację w pracyNo widzisz? Pewnie sie wystraszyla, a moze slyszala o ciezarnej polce ktora wygrala sprawe w sadzie? Onet.pl Wiadomości

..jakaś masakra.. 
do wszystkiego mamy sprzęd tak że nie dzwigałam koleżanek
Nie ukrywam chciałam pracować jak naj dużej ale jednak nie dałam rady samo chodzenie mi sprawiało ból
więc bałam się strasznie ale dałem zaświadczenie o ciąży a szefowa siostra zakonna uściskała mnie i gratulowała i na drugi dzień dała świety obrazek :-)innej pracy do mnie nie miały więc poszłam na benefit.
i niby cały czas na mnie czekają kiedy wróce
mam nadzieje że tak jest
.

i nie wiem co jest moze,mnie zle po cc wyczyscili
.
.
będę robiła prawie nic.... hehe.....