reklama

Mamy z Irlandii!!

No ogólnie nie narzekam na tą prace 5szefowych i wszystkie zakonice:tak:ale już od stycznia nie pracuje i słysze że szefowa ta co z nami pracuje czyli jest pielęgniarką się zmieniła ciągle gada o recesji i się dowala że mają na wszystkim oszczędzać;-)no i jak byłyśmy 2polki to było zajebiście czym więcej przyjmowała tym atmosfera się psuła :zawstydzona/y:bo były złe że Polki przyjmuje jest nas 7:sorry:doświedczenia nie musiałam mieć i angielski też nie był dobry mój:-( ale udało się i mam nadzieje że będzie ok jak wrócę po roku przerwy..a co do mojego rozpakowania zostało mi 1.5miesiąca

reklama
Hej
No cos się nasze dziewczynki dziś obijały,nie ma za wiele do czytania.
U nas dzień jak co dzień bo mąż był na Safe Pass i dnia dla rodzinki nie było,tak jak u Gastone ;-)
Ale poszalałam dziś w kuchni.Były piersi z kurczaka zapiekane w pieczareczkach i cebulce z majonezikiem i serem.Pychotka ;-)
Później sprzątanko po tym sprzątanku sprzątałam bo już po 5 minutach nie było widac mojego sprzątanka :confused2:
A jutro mam gości :-) Przyjeżdża Wolfia z rodzinką :laugh2:
Tak więc od rana sprzątanko będzie dla odmiany :-D:-D:-D

A teraz sącze sobie Martini i jest mi błogo bo cisza jest i dzieci lulają :tak:
KaM bardzo się ciesze,ze poszło tak a nie innaczej.
Wiesz tak sobie myśle,że szefowa tak gadała o ciąży bo wiele pracownic ze strachu nie zachodzi w tą ciąże.

A na temat artykułu z Onet.pl o ciężarnej kelnerce powiem tylko tyle....dalej wiochą czuc od niektórych komentarzy.Jednak polak to wredny typ czasem :sorry:

A jutro mam gości :-) Przyjeżdża Wolfia z rodzinką :laugh2:
Tak więc od rana sprzątanko będzie dla odmiany :-D:-D:-D

A na temat artykułu z Onet.pl o ciężarnej kelnerce powiem tylko tyle....dalej wiochą czuc od niektórych komentarzy.Jednak polak to wredny typ czasem :sorry:
Dobry wieczór:-) Ja dopiero teraz siadam, bo wcześniej nie było kiedy:sorry:
Anineczka Ty nie przesadzaj z tym sprzątaniem, przecież my nie jedziemy oglądać Twojego domu;-) Ale przy dzieciach to wiem co tzn. posprzątane:-p Możesz co 5 min. coś układać, wycierać... To tak żeby się mamie nie nudziło:rofl2:

Co do artykułu to mam identyczne zdanie:tak: A ludzie komentujący czasem nie mają zielonego pojęcia co i jak, a są najmądrzejsi. Sposób wypowiedzi też do najinteligentniejszych nie należy:sorry: Szkoda gadać:sorry:

KaM super, że tak wyszło:-) To teraz tylko zostaje Ci dbać o siebie i Maluszka:tak: Ciesz się okresem ciąży, bo to niezwykły okres;-)

Anineczka- ciesz sie, ze wogole macie cos takiego jak kolej na prasowanie....:-D U nas zawsze jest moja kolej:-D Ale w sumie poniewaz A jest ciagle w pracy a ja sie nudze w domu to stwierdzilam, ze nie bede marudzic....narazie;-)

Np.męża nie mogę zmusic do zrobienia krokietów i prasowania,choc jego kolej :eek::baffled::-D:-D:-D
Ja swojego męża raz jeden jedyny z żelazkiem w ręku widziałam... na studiach:rofl2: U mnie jest i będzie już zawsze moja kolej:-p Gotować potrafi, ale nigdy mu się nie chce, chyba że już ja mam dosyć i nie ma wyjścia, bo ja mu go nie daję:sorry:

Anineczka- ciesz sie, ze wogole macie cos takiego jak kolej na prasowanie....:-D U nas zawsze jest moja kolej:-D Ale w sumie poniewaz A jest ciagle w pracy a ja sie nudze w domu to stwierdzilam, ze nie bede marudzic....narazie;-)
No narazie.Później przyjdzie dziecko po nim kolejne i będzie podział obowiązków,a co :-D:-D:-D
Mój mąż prawie ideał powtarza,że ja też pracuje w domu ;-):-):-D:-D
Wiem ze nic zlego nie mialas na myli,ale nie cierpie okreslen typu - wiocha, wiochmen itp...A te komentarze to...bezmozgie trolle pisza, noz mi sie w kieszeni otwiera jak widze...
Tak wiem Kasiu.Z tą wiochą może przesadziłam.Ale dla usprawiedliwienia powiem,że teraz jestem zameldowana w wiosce gdzie mieszkanców jest aż 220.Tak więc z wioską mam wiele wspólnego :tak:;-)
Ale jak słyszę te komentarze to żal i żal czuję do rodaków.bo dzięki tym co wyjechali gospodarka Polski jakoś się trzyma (więcej miejsc pracy i pieniązki przysyłane przez nas do Polski) :eek:

reklama
220 to metropolia prawie :D
Ja sie wychowalam we wiosce w ktorej bylo ok 70 mieszkancow. Z czego 10 osob to moja najblizsza rodzina(rodzice i rodzenstwo)..
A komentarzy staram sie nie czytac bo kobiety w stanie blogoslawionym nie powinny sie denerwowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry