reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Ja uzywam Oilantum (plyn , mydlo i krem dla Starszej corki Junio)
Oliwek nie uzywam zadnych...
Balsam mam z J&J naturals ...
Mam tez krem bambino do buzi z PL;-) i linomag z witam. a + e z PL...
No i oczywiscie krem do pupy mam Bepanthen bo sudocrem w przypadku chlopca mi sie nie sprawdza... ale od czasu do czasu go uzywam bo jak juz go mam to go trzeba wykorzystac i zeby skora sie nie przyzwyczaila do jednego kosmtyka...

Ale u Nas slonko piekne zeby tylko sie pogoda utrzymala do wieczora...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja używałam Oilatium ja mały dostał skaze białkowa bo to niby dla alergików.Mam pytanie do Was czy któraś cierpi na ból sutek mnie szczypią jak cholera smaruje Bepantemem ale nic nie pomaga :tak:

Witam!
Ja jestem spuchnięta jak balon, mam już dosyć ciąży :baffled:
Emili myslę, że to hormony i bapathen za bardzo ci nie pomoże :sorry:

Co do kosmetyków, ja dla Eryka miałam Bobini teraz tez mam, ale najpierw bedę uzywać oilatum, bo wtedy nie trzeba już używać żadnych oliwek, zresztą dla Eryka nigdy nie uzywałam oliwek, skórkę ma ładną i nigdy nie miał odparzeń i jakiś problemów, wiadomo, że co za dużo to nie zdrowo...

Gastone co do kremów, ja mam Gingko z Pl, jestem zadowolona, nie wiem co można kupić tu na naczynka

Pędzę bo tata woła na obiadek, dziś mam rosól, kluski śląskie i bitki, mniaaam :-)
Rodzice dbają o nas sprzątają i gotują no i wnusiem się zajmują :tak::rofl2:

Ciao Babeczki :-)
Ja, za rada beakty, zakupilam sie w Oilantum Bath, tylko zastanawialam sie, czy jak dodaje to do kapieli, to znaczy, ze juz niczym innym malego nie myje? Po prostu mocze w tym i wyciagam, susze i juz? Czy jak to wyglada? Jak bylam w POlsce to pokupowalam tez troche kosmetykow Bambino...zobaczymy czy mi sie przydadza...mam oliwke, 2 kremy, Linomag, sudocream....tanie byly wiec wzielam na wszelki wypadek.

Emili- polskie kremy maja w tym nowym polskim sklepie Zuza Wiec moze maja cos tam na cere naczynkowa....choc ja uwazam, ze przegieli z cenami.

BINA- mam pytanie- czy Twoja mala ma polskie obywatelstwo tez, czy tylko irlandzkie? Pytam, bo nie wiem jak to wyglada w przypadku dzieci par mieszanych? Wiem, ze moj maly napewno bedzie mial irlandzkie ale jak z Polskim? Zalatwialas to jakos?

Ja, za rada beakty, zakupilam sie w Oilantum Bath, tylko zastanawialam sie, czy jak dodaje to do kapieli, to znaczy, ze juz niczym innym malego nie myje? Po prostu mocze w tym i wyciagam, susze i juz? .
Dokladnie tak robie :tak:...oilatum juz mamw sobie skladniki myjace. Ale z tej serii jest tez mydelko , ale ja jak na razie nie potzrbowalam. Mam tylko O Bath i O szampoo. Wsio. ;-)

Witam
Ale sie rozpisałyscie ja pracowałam ciezko i dzis dopiero siadlam na neta a tu kurcze kilka stron do przeczytania hihih
Ka m dobrze że wszytsko sie ułożyło bo nie wszyscy pracowdacy sa w porządku..
Ja pracowalam jako kelnerka do 2 tyg przed porodem duzo stania i nogi boaly ale i tak dali mi lzejsze zmiany..:)

Co do Pampersów ja od zawsze używam baby activ bo sa rewealacyjne siatka po 1 a po 2 naciagaja sie rzepy co jest wazne przy ruchach dziecka bieganiu kucaniu itp kupiam kiedys zielone i srednio mi podeszly wiec polecam wam active fit:)

Anieczka zazdroszcze Wam spotkanka Laski a kiedy my sie organizujemy na spotkanko???

pozdro

Ja, za rada beakty, zakupilam sie w Oilantum Bath, tylko zastanawialam sie, czy jak dodaje to do kapieli, to znaczy, ze juz niczym innym malego nie myje?

zakup sobie jeszcze oilantum mydlo, ono kosztuje 3 ,5 e
olyn wlewasz do wody i ona robi sie taka biala, w tym jest parfina i ona ladnie pielegniuje skore... a mydelkiem myjesz dzidzie;-)
ja myje Filipa Gaza do tego i ma czysta skorke bez zluszczajacej sie naskorka, moze to strara metoda bo teraz sa myjki ale ja wole gaze;-)

monia ale Ci dobrze... bitki i kluski slaskie mniam

reklama
dziewczyny mam pytanie .... bo dostałam takie tabletki jak Augumentin ale oczywiście jakiś nowy aptekarz dał mi Germentin i nawet nie powiedział że moge brać jak jestem w ciąży...
może któraś was to dostala wcześniej ??

od wczoraj to dużo miałam do czytania... bo się nieźle rospisałyście :-p
moja szefówka dqaje mi przerwy co 4-5h i nawet każer dużo jeść.., a ostatanio jej przeszkadzało że przytyłam na rozmiar 38.... hehee

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry