Hello
Widziałam ten sklep Zuza na nk.Czego się nie robi dla reklamy

My już po gościach.Była u mnie
Wolfia 
:-)
Super są normalnie no!
A dzieciaczki sama słodycz

Mały Olivierek pychotka mała,aż chce się schrupac

A Victor mały dżentelment ;-)
Gastone współczuje przeżyc

Chyba bym popuściła ze strachu
KaM niestety nie poradzę z lekiem,ale radziłabym zadzwonic do jakiegoś doktorka i poradziła się.Teraz powinny przyjmowac nocne dyżury i tam bym zadzwoniła lub wstrzymała sie do jutro i skonsultowała z lekarzem swoim.

Zdróweczka.
Jestem zachwycona postępowaniem szefowej
Eh..fajniutko, że mąż Ci pomaga
Anineczko. Mój póki co się troszkę obija.. Choć czasem cosik upichci

On się tłumaczy oczywiście pracą..ale ja też kiedyś pracowałam i miałam czas na pożądki.. Na co mówi, że w Irl.się ciężko pracuje a w Polsce obija

Chyba muszę się wziąć za niego bo na razie mówię mu, że jak się dzidzia urodzi to już będę potrzebować jego większej pomocy ale słowa ciężko czasem docierają..
No cóż.Tutaj potrzebne jest działanie szokujące.Jak sobie nie pościelesz to się nie wyśpisz.Czyli w łeb i do roboty

Żartuję oczywiście,ale to fakt.Mam bardzo dobrego męża i po kilku kłótniach stara się bardzo.A czasem mnie opieprza,że sama nie zrobiłam czegoś tam

I zawsze powtarza,że ja też pracuję przy dzieciach i domku

Ale miał spore zadatki na bałaganiarza.I jak to przeczyta będę miała przechlapane

Witam serdecznie wszytskie mamuski!
Mam takie pytanie, ktore na pewno sie juz kiedyś przewineło.
Jakis kometyków będziecie używać bądź używacie dla swoich niemowlaczków.
Chodzi mi o takie, które polecacie i można je kupić w tutejszych aptekach.
No więc dużego wyboru w Irlandii nie ma.Nie ma całej serii Nivea dla dzieci tylko 2 produkty.

Zresztą nawet dla dorosłych to też nie za duży wybór jest.
Ja używałam polskich kosmetyków zakupionych wcześniej w Pl.A tak to omijałam szerokim łukiem J&J bo uczulał.