reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam czyżbym była pierwsza dziś a jednak nie w tą wstrętną pogode.:tak:Dziś impreska mój M ma urodzinki torcik zrobiłam teraz może jakąś sałatke ;-)pozdrawiam

reklama
Witanko.
Pogoda do bańki:baffled:
Słucham sobie Dr.Alban :-D:-D
W chatce wesoło.Antek tańczy breaka :cool2:
Zaraz młody idzie nynu a później może jakieś zakupki uskutecznimy:dry:

Ciao Dziewczynki!

Co za pogoda.....:wściekła/y:
Kamcia do mnie tez dzwonila....nawet bym i moze pojechala, ale Aaron jest tak masakrycznie chory, ze nie mialabym sumienia go wyciagac nigdzie. Zabawiam sie wiec dzisiaj w pielegniarke;-) Wieczorem mielismy isc do kina ale nie wiem czy do wieczora calkiem sie nie rozlozy. Mam tylko nadzieje, ze ja niczego od niego nie podlapie!!

BINA- mam pytanie- czy Twoja mala ma polskie obywatelstwo tez, czy tylko irlandzkie? Pytam, bo nie wiem jak to wyglada w przypadku dzieci par mieszanych? Wiem, ze moj maly napewno bedzie mial irlandzkie ale jak z Polskim? Zalatwialas to jakos?

czesc misia.jesli chodzi o moja mala to tak ma obywatelasto irlandzkie poniewaz moj maz jest irlandzczykiem ale nie wiem jak to jest w przypadku jesli twoj partner to ,,narzeczonym,,to znaczy ze bez slubu jestescie ,ale oczywiscie misia wszystkiego pewnie mozna sie dowiedziec.
ja takze bede sie tarala o obtwatlestwo irlandzkie poniewaz jestem juz tu prawie 8 lat i 3 lata w malzenstwie wiec nic mi to przeszkadzac nie bedzie jesli bede mila 2 obywatelstwa.a co do malej obywatelstwa polskiego to nawet nie zastanawialam sie ale jak narazie zostaniemy przy jednym obywatelstwie dla shannon moze jesli podrosnie to wtedy polski paszport jej wyrobimy ale jak narazie nie ma takiej potrzerzeby.
pozdrawiam goraco.

Bina- my nie mamy slubu, ale Aaron tez jest irlandczykiem wiec chyba to liczy sie najbardziej, w koncu jest ojcem dziecka. Nie mam watpiwosci, ze nasz synek bedzie mial obywatelstwo irlandzkie. Zastanawialam sie tylko nad polskim. Chcialabym zeby tez mial...dac mu ta szanse, mam nadzieje, ze bedzie to mozliwe. :-)

No wlasnie dziewuszki, a wiecie jak wyglada sprawa starania sie o obywatelstwo irlandzkie ?(mam na mysli nas nie dziecko).Wie moze ktoras z was jak wyglada cala procedura?

Taka okropna pogoda, a taka cisza na forum....:-( Nie ma co poczytac....Pudelka juz na dzisiaj przerobilam:-D;-), A. spi, koty spia, zjadlam wiadro lodow:zawstydzona/y:i jeszcze mi sie chce....
Co robicie laseczki?

ja sie nudze, pomimo iz mezu w domciu.Ale pogoda tak do d..ze nic sie nie chce.Zaraz bedziemy wcinac makaron tagiatelle z kurczaczkiem i wlasnie tez myle o pudelku lodow :-D

reklama
Kamcia sie zgłasza:)
No ja po całym tyg pracy zmeczona... ale dzisiejszy dzien w pracy byl przyjemny i słodki hihi moglam wam wczesniej napisac ze mamy cake sale u mnie w hotelu pysznosci domowej roboty w nagrode ze zeprosilam kilkoro znajomych to mi dali troche ciast haha i teraz bede zajadac w domku leze sobie pod kolderka i odpoczywam mam jutro off w koncu, nastepnym razem jak bedzie sprzedaz to mozemy sie razem umówic na kawke i troche słodkości:)

Dzien cudowny:( ale mi dzis to nie przeszkadza bo jak by słonce swiecilo to bym pewnie gdzies szla na plac zabaw czy cos a mi sie nic nie chce obijam sie:)

No a wy co porabiacie:)

to zdjecia bufetu z ciastami słabsza jakosc bo z telefonu:)

Załączniki

• Zdjęcie040.jpg
    Zdjęcie040.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 65
  • Zdjęcie043.jpg
    Zdjęcie043.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć