didi
Fanka BB :)
Witam.
Oj Didi niestety wysłałam tej dziewczynie,ale nie wiem czy doszedł bo nic nie pisze![]()
dzieki..:-) zawsze warto zapytac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam.
Oj Didi niestety wysłałam tej dziewczynie,ale nie wiem czy doszedł bo nic nie pisze![]()

WitamMam prośbę! Czy może mi któraś z Was napisać jak w Irlandii jest z zwolnieniem chorobowymi w czasie ciąży?? Czy jest tak samo jak z normalnymi chorobowymi?? Jestem w 6 miesiącu i nadal pracuje w sumie dobrze się czuje. Mam zamiar pracować jak najdłużej będę mogła ale praca miała być lżejsza a w praktyce zostało tak jak było przed ciążą.
A wiadomo brzuszek zaczyna pomału przeszkadzać w wykonywaniu fizycznej pracy... Dziękuje
![]()
)
a nie tak jak wychodzi na USG po prostu paranoja ale co zrobić.misia jak można wiedziec to jaką kupiłas kamerke i za ile bo też chcemy kupic ;-)jest ogłoszenie na Galway net ale numer Polski tel i nikt nie odbiera.pano ja też słyszałam że się dość długo czeka.....Niestety czeka się dość długo. Ja prawie trzy miesiące temu złożyłam i nadal czekam![]()