reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczyny mam juz dostep do zamknietego wiec nadrabiam zaleglosci w czytaniu;-)
tak sie napatrzylam na wasze malenstwa ze ja tez chceeeeeeee.hm ale moj M nie:(przynajmniej nie teraz a wiecie ja to bym chciala tak odrazu zeby nie byla za b duza roznica wieku no ale niestety nic nie poradze:(
Macie naprawdne cudne dzieciaki :-)

reklama
Biola szkoda, ze Twoj M nie chce, jesli ty chcesz... a jak to argumentuje?
Ja uwazam ze jak mamuska siedzi w domu z jednym, a planuja drugie to dobrze miec teraz jesli i tak sie wlasnie siedzi w domu z jednym

A ja juz wielka jak slon, nadszedl czas kiedy nie umiem ubrac skarpetek :no:
mam juz naprawde dosc, Eryk juz byl w 38tyg na swiecie i czulam sie do konca sprawna i dobrze, a teraz juz 39 tydz sie konczy i czuje sie strasznie cieeeezkoo!!!

No i ta pogoda strasznie dobijajaca :-(

hej moniadan tzn widzisz ja od 2 miesiecy pracuje opikuje sie blizniakami ale to teraz a ja juz chcialam jak kacperek skaczyl 2 latka mialam juz potrzebe miec kolejnego bobasa a moj M argumentuje to tym ze ciezkie czasy nastaly w ie niewiadomo jak to bedzie z praca no i trzeba oszczedzac ale wiecie co oczywiscie nie powie mi tego ale przyzwyczail sie do wygody bo synus ma juz prawie 3 latka i jest b samodzielny i mamy od jakiegod roku nocki przespane bo b nam dal popalic w nnocy.a wiadomo male dziecko wiaze sie z nockami nie przespanymi.niewiem moze nadejdzie taki dzien ze i jemu przyjdzie ochota na drugiego dzidziusia:-)

witam sie nie ma czasu na nic :-(

Anineczko jeszcze nie... za tydzien idziemy i juz mie wiem co mam myslec o tej szczepiace ... wrrrrrrrrrrrrr kazdy mowi co innego...

Wczoraj byl szczepiony Fifi na gruzlice...

Didi dostalam cos takiego wklejam ci foto;-) ale beakta chyba wszytko napisala...

Ostatnia edycja:
Ciao dziewczynki!!

Ja nie moge z ta pogoda! Podobno nastepne 2 dni maja byc takie same, a nawet gorsze...sztorm. Dzisiejsza noc ma byc najgorsza! Jak ja slysze od rodzicow jak pieknie jest w Polsce to mnie szlag trafia. Spedzili sobie dlugi weekend nad jeziorem, opalali sie i kapali!:szok:

Moniadan- kurcze..jak ja patrze na ten twoj suwaczek...to czuje rosnaca ekscytacje..hihi....8 dni!! Domyslam sie jak juz musi byc ciezko. To mi jest ciezko a jestem pare tygodni za Toba! A maly tak daje po zebrach i miednicy, ze koniec swiata!!:angry:

Jutro idziemy na pierwsze zajecia szkoly rodzenia. Ciekawe jak bedzie. :-)

witam sie nie ma czasu na nic :-(
dokladnie Sofik, brakuje mi na wszystko tego czasu....:zawstydzona/y:ale zawsze staram sie byc na biezaco choc nie mam kiedy pisac:wściekła/y:
Co do pogody to mnie tez szlag trafia tym bardziej ze maly nie chce spac w dzien - jedynie w wozku na dworzu..a gdzie ja mam wyjsc w taka pogode...:angry:
didi ja mojego malego zapisalam na bcg u pielegniarki jak przychodzila, ale czekac musze ok 6 miesiecy...pytalam ja czy to nie trzeba zszczepic dziecka do 2 tyg po urodzeniu i powiedziala ze nie:shocked2::baffled:
pozdrowionka laseczki....maly juz sie drze :no::baffled::baffled:

Witam
Macie racje pogoda do du.. nic sie nie chce my zakupki Nct ha przeszlo mi auto:)Polepiliśmy ciastolina zjedlismy budyń i teraz odpoczywamy , a jutro znowu do pracy:(
miłego wieczoru

Agusiek do pol roku masz czas...na szczepionke na gruzlice... u nas to szybko zalatwiaja nastepna jedna milam 14 kwitnia a nastpna dali mi termin 5 maja ...

u nas nawet nie tak zle z pogoda... 15 stopni i nie pada ... naszczescie...

No to ja bede pierwsza wiem ze dopiero jutro moniadan ma ur ale najprawdopodobniej mnie nie bedzie wiec:
W dniu urodzin życzę Ci aby każdy dzień
był nie zapomnianą przygodą i powodem do zadowolenia.
Aby nigdy nie zabrakło Ci ciepła i miłości najważniejszych osób w Twoim życiu - tych którzy są teraz i którzy beda...
Powodzenia we wszystkim co robisz!życzy Justyna

reklama
No ja tez nie wiem czy dostane zezwolenie jutro od syna na breaka przed kompem, wiec moniadan:
Niech ten radosny dzień
na zawsze Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry