reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dokladnie Sofik, brakuje mi na wszystko tego czasu....:zawstydzona/y:ale zawsze staram sie byc na biezaco choc nie mam kiedy pisac:wściekła/y:
Co do pogody to mnie tez szlag trafia tym bardziej ze maly nie chce spac w dzien - jedynie w wozku na dworzu..a gdzie ja mam wyjsc w taka pogode...:angry:
to taka przypadlosc wiekszosci maluszkow :-D

Moniadan WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!

Co do pogody to mnie tez szlag trafia tym bardziej ze maly nie chce spac w dzien - jedynie w wozku na dworzu..a gdzie ja mam wyjsc w taka pogode...:angry:
:no::baffled::baffled:
u mnie to samo maly tylko spi na dworzu,a jak nie wyszlibysmy na dwor to by mi marudzil caly dzien ale w domu nie zasnie:no:dlatego jak tylko nie pada to idziemy na dwor.
Zrobie z malym mala rundke po podworku i drodze i spi,stawiam go przed domem a ja mam czas na gotowanie obiadu lub ogarniecie kuchni i salonu.
czasami potrafil mi tak spac 3 lub 2h teraz czesto sie budzi to znow mala rundka i znow spanko albo daje smoka.

Moniadam wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,dozo zdrowka i sto lat!!!!!

Moniczko Wszytskiego Najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!
Szybkiego i bezbolesnego porodu,
moze to juz dzis,
dostaniesz przent od córeczki ;)
caluski ogromne :***

moniadan dołączam się do wszytskich zyczen ;-) wszytskiego co się szczęściem zwie...

urodziny.jpeg

Moniadan - również ode mnie najlepsze życzenia.. A życzę Ci przede wszystkim pomyślnego rozwiązania, pociechy z dzieci i spełnienia marzeń.. :rolleyes:

Widzę, że też zostaniesz majową mamą :-) Ciekawe czy dzidzia zrobi Ci dziś niespodziankę w Twoje urodziny.. Mój mąż ma 17-go i liczy na taką właśnie niespodziankę.. a najlepsze, że jego tato też :szok: bo oboje urodzili się tego samego dnia :-D
Ale myślę, że Patryk poczeka grzecznie na babcię, która przyjedzie do nas 23go i byłoby mi miło gdyby się urodził w moje imieniny (24go) albo może w dniu matki...hmm.. :rolleyes:

Dziekuje slicznie dziewczynki za zyczenia
Niestety corcia nie zrobi prezentu i nie wyjdzie dzis, a szkoda, fajnie by bylo 7 maj to taka fajna data
Po wizycie w szpitalu wszystko ok, ale glowka jeszcze nie jest tak nisko i nic nie wskazuje aby porod mial byc w najblizszych dniach :baffled:

Misia wlasnie nic nie jest ekscytujace, tylko coraz bardziej denerwujace, ze nic sie nie dzieje :angry:

Moniadan jeszcze ode mnie życzonka urodzinowe.Sto Lat :-):-)
Mój drugi syncio aż do porodu nie zszedł do kanału rodnego;-)Wypychałam go z samej góry ;-)
A i pamiętam,że w dniu 30 października miałam wizyte w szpitalu na 8:00 i mi pani ginekolog powiedziała,że urodzę po terminie zaglądając między nogi ,a skurcze,które odczuwałam co 20min, to pewnie skurcze Braxtona.No i na następny dzień urodziłam :-D:-D:-D

Ciao dziewczynki!!!

Moniadan- Ja tez, ja tez zycze stu lat!!! I pomyslnego rozwiazania i usmiechu na buzce i duzo duzo szczescia i milosci:-)

A ja dzis po pierwszych zajeciach szkoly rodzenia!! Co za fantastyczna sprawa!! Bylismy razem z A i mielismy kupe smiechu! Dla Mamusiek, ktore spodziewaja sie pierwszego dziecka to naprawde swietna rzecz, takie zajecia! Juz pierwsze spotkanie rozwialo wiele moich obaw, duzo ciekawych rzeczy sie dowiedzielismy. Porobilismy pare cwiczen, mielismy tez spotkanie z fizjoterapeuta. Zostalismy pooprowadzani po szpitalu. Juz wiem gdzie isc!! hehe. Super! Nie moge sie doczekac nastepnych. I bylo bardzo wygodnie bo lezelismy sobie na matach, oblozeni poduchami:-) I ktos mi mowil, ze bedzie tlum ludzi, a jestesmy w malej sympatycznej grupce i jest bardzo milo!

reklama
Moniadan wszystkiego najlepszego.

Ja byłam w Swords w Citizen, ale nic nie załatwiłam, bo tłumy mają. A mam kilka pytań, więc umówiłam się na za tydzień. Oglądałam ciuszki, wózki i łóżeczka. Cudne :-):-). Już nie moge się doczekać, kiedy my z M zaczniemy robić zakupy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry