reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
220 to metropolia prawie :D
Ja sie wychowalam we wiosce w ktorej bylo ok 70 mieszkancow. Z czego 10 osob to moja najblizsza rodzina(rodzice i rodzenstwo)..
A komentarzy staram sie nie czytac bo kobiety w stanie blogoslawionym nie powinny sie denerwowac :)
:-D:-D:-D
Ha no to faktycznie metropolia.
Ja z wioską miałam do czynienia do 13 rż do puki żyła prababcia.Później to tylko okazyjnie gdzieś u jakiś dalekich cioc.
Ale to jest świetna sprawa jak się ma całą rodzinę obok siebie.
A co do komentów....masz rację,lepiej nie czytac :no:
Mam wrazenie,ze piszą je zazdrośni "patrioci" bo gdyby mieli okazję chętnie by wyjechali,ale jej nie mieli.:-p
Misia co do Twojego komenta,że cała rodzina tutaj.
He he najpierw sciągłam kuzynkę potem przyjechał jej mąż,później ściągłam brata i mam mafię tutaj :cool2::-D:-D

Mam wrazenie,ze piszą je zazdrośni "patrioci" bo gdyby mieli okazję chętnie by wyjechali,ale jej nie mieli.:-p
Misia co do Twojego komenta,że cała rodzina tutaj.
He he najpierw sciągłam kuzynkę potem przyjechał jej mąż,później ściągłam brata i mam mafię tutaj :cool2::-D:-D
Tiaaa. przez te komenty, ktorych sie staram nie czytac to wlasnie czysta zazdrosc bije... :tak::tak:

My tez mielismy tu mafie... Przyjechalismy do siostry meza, ktora to przyjechala do swojego chlopaka, ktory przyjechal do swojego brata i ojca ... a potem do mnie przyjechal brat, a potem do niego jego dziewczyna, i nasza siostra z chlopakiem... No ale moja rodzinka juz zjechala., meza siostra wiekszosc czasu w PL siedzi bo dom buduja, zostala tylko garstka znajomych
...

Witam serdecznie wszytskie mamuski!
Mam takie pytanie, ktore na pewno sie juz kiedyś przewineło.
Jakis kometyków będziecie używać bądź używacie dla swoich niemowlaczków.
Chodzi mi o takie, które polecacie i można je kupić w tutejszych aptekach.

witaj kasiu,ja bym byla tez ostrozna z wyborem kosmetykow,ja na poczadku 2 tygodni wlasciwie zadnych kosmetykow nie uzywalam,
dopiero po pewnym czasie zaczelam uzywac kosmetykow ktore nie posiadaly zadnych perfum czy jakich kolwiek skladnikow ktore mogly by uczulac malensto.
wiec wybieraj naturalne kosmetyki.zreszto to zalezy od ciebie poniewaz trudno radzic mama poniewaz kazde malenstwo jwst inne.
mam nadzieje ze dobiezesz kosmetyki odpowiednie dla malenstwa,mi duuuzo pomogly panie z aptek poniewaz ja mialam klopot z malej skora.wiedz radze popytac sie po farmacjach takze.
pozdrawiam

Diewczynki witam w piekny sloneczny poranek .I potrzebuje pomocy.Skoro jestesmy przy kosmetykach, czy ktoras z was ma problemy z cera naczynkowa?U nie z wiekiem jest coraz gorzej.I tu pytanie w p jest mnostwo kosmetykow do cery nczynkowej a tu, gdzie nie zapytam nic nie wiedza.Moze ktoras z was uzywa takiego kremu>Mam na mysli krem ktory moge kupic tutaj.

Witam was w słoneczny dzień ale wieczny:tak:co do kosmetyków to ja używałam tylko mydełka Bambino nawet mi położna kazała myć główke nim.:-)a po kąpieli całego smarowałam oliwką Bambino do pupy sudokrem do dziś go używam czasem hahaha;-)choć dużo osób używa linomag.Co do cery też mi pękaja naczynka uzywałam vichy,garniera i z koziego mleka do pekających naczynek.I nic a od roku smaruje się zwykłym BAMBINO i jestem zadowolona.

Jesli chodzi o kosmetyki dla dzieci to ja uzywam Oilatum do kapieli i juz nie tzreba potem uzywac oliwki , a jak malemu troche wloskow uroslo i zaczela sie robic ciemienucha to kuiplam szampon Oilatum i po dwoch myciach jak reka odjal. Do dzisiaj spokoj :)

reklama
(...).Np.męża nie mogę zmusic do zrobienia krokietów i prasowania,choc jego kolej :eek::baffled::-D:-D:-D
Eh..fajniutko, że mąż Ci pomaga Anineczko. Mój póki co się troszkę obija.. Choć czasem cosik upichci :tak: On się tłumaczy oczywiście pracą..ale ja też kiedyś pracowałam i miałam czas na pożądki.. Na co mówi, że w Irl.się ciężko pracuje a w Polsce obija :-p Chyba muszę się wziąć za niego bo na razie mówię mu, że jak się dzidzia urodzi to już będę potrzebować jego większej pomocy ale słowa ciężko czasem docierają..:-D
Wiem ze nic zlego nie mialas na myli,ale nie cierpie okreslen typu - wiocha, wiochmen itp...A te komentarze to...bezmozgie trolle pisza, noz mi sie w kieszeni otwiera jak widze...
Ja nawet nie czytam tych komentów..bo zbyt często są żenujące..:crazy:
Witam serdecznie wszytskie mamuski!
Mam takie pytanie, ktore na pewno sie juz kiedyś przewineło.
Jakis kometyków będziecie używać bądź używacie dla swoich niemowlaczków.
Chodzi mi o takie, które polecacie i można je kupić w tutejszych aptekach.
Kaaasia - Póki co ja zaopatrzyłam się w Polsce w kosmetyki. Potem tu będę kupować i tak jak BINA66 pisze:
witaj kasiu,ja bym byla tez ostrozna z wyborem kosmetykow,ja na poczadku 2 tygodni wlasciwie zadnych kosmetykow nie uzywalam,
dopiero po pewnym czasie zaczelam uzywac kosmetykow ktore nie posiadaly zadnych perfum czy jakich kolwiek skladnikow ktore mogly by uczulac malensto.
wiec wybieraj naturalne kosmetyki.zreszto to zalezy od ciebie poniewaz trudno radzic mama poniewaz kazde malenstwo jwst inne.
mam nadzieje ze dobiezesz kosmetyki odpowiednie dla malenstwa,mi duuuzo pomogly panie z aptek poniewaz ja mialam klopot z malej skora.wiedz radze popytac sie po farmacjach takze.
pozdrawiam
Na pewno nie będę kupować hurtowo kosmetyków (nawet dwóch sztuk) póki się nie upewnię, że dzidzię nie uczulają.. Niestety nigdy nie wiesz na jaki składnik dzidzia może się uczulić. Mojej kuzynki bobas uczulony był na rumianek :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry