WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
220 to metropolia prawie
Ja sie wychowalam we wiosce w ktorej bylo ok 70 mieszkancow. Z czego 10 osob to moja najblizsza rodzina(rodzice i rodzenstwo).
To tak jak ja;-) Tylko tak się zastanawiam, czy wtedy to 70 było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
220 to metropolia prawie
Ja sie wychowalam we wiosce w ktorej bylo ok 70 mieszkancow. Z czego 10 osob to moja najblizsza rodzina(rodzice i rodzenstwo).
To tak jak ja;-) Tylko tak się zastanawiam, czy wtedy to 70 było
220 to metropolia prawie
Ja sie wychowalam we wiosce w ktorej bylo ok 70 mieszkancow. Z czego 10 osob to moja najblizsza rodzina(rodzice i rodzenstwo)..
A komentarzy staram sie nie czytac bo kobiety w stanie blogoslawionym nie powinny sie denerwowac

Tiaaa. przez te komenty, ktorych sie staram nie czytac to wlasnie czysta zazdrosc bije...Mam wrazenie,ze piszą je zazdrośni "patrioci" bo gdyby mieli okazję chętnie by wyjechali,ale jej nie mieli.
Misia co do Twojego komenta,że cała rodzina tutaj.
He he najpierw sciągłam kuzynkę potem przyjechał jej mąż,później ściągłam brata i mam mafię tutaj![]()

co do kosmetyków to ja używałam tylko mydełka Bambino nawet mi położna kazała myć główke nim.:-)a po kąpieli całego smarowałam oliwką Bambino do pupy sudokrem do dziś go używam czasem hahaha;-)choć dużo osób używa linomag.Co do cery też mi pękaja naczynka uzywałam vichy,garniera i z koziego mleka do pekających naczynek.I nic a od roku smaruje się zwykłym BAMBINO i jestem zadowolona.Eh..fajniutko, że mąż Ci pomaga Anineczko. Mój póki co się troszkę obija.. Choć czasem cosik upichci(...).Np.męża nie mogę zmusic do zrobienia krokietów i prasowania,choc jego kolej![]()
On się tłumaczy oczywiście pracą..ale ja też kiedyś pracowałam i miałam czas na pożądki.. Na co mówi, że w Irl.się ciężko pracuje a w Polsce obija
Chyba muszę się wziąć za niego bo na razie mówię mu, że jak się dzidzia urodzi to już będę potrzebować jego większej pomocy ale słowa ciężko czasem docierają..
Ja nawet nie czytam tych komentów..bo zbyt często są żenujące..Wiem ze nic zlego nie mialas na myli,ale nie cierpie okreslen typu - wiocha, wiochmen itp...A te komentarze to...bezmozgie trolle pisza, noz mi sie w kieszeni otwiera jak widze...

Kaaasia - Póki co ja zaopatrzyłam się w Polsce w kosmetyki. Potem tu będę kupować i tak jak BINA66 pisze:Witam serdecznie wszytskie mamuski!
Mam takie pytanie, ktore na pewno sie juz kiedyś przewineło.
Jakis kometyków będziecie używać bądź używacie dla swoich niemowlaczków.
Chodzi mi o takie, które polecacie i można je kupić w tutejszych aptekach.
Na pewno nie będę kupować hurtowo kosmetyków (nawet dwóch sztuk) póki się nie upewnię, że dzidzię nie uczulają.. Niestety nigdy nie wiesz na jaki składnik dzidzia może się uczulić. Mojej kuzynki bobas uczulony był na rumianekwitaj kasiu,ja bym byla tez ostrozna z wyborem kosmetykow,ja na poczadku 2 tygodni wlasciwie zadnych kosmetykow nie uzywalam,
dopiero po pewnym czasie zaczelam uzywac kosmetykow ktore nie posiadaly zadnych perfum czy jakich kolwiek skladnikow ktore mogly by uczulac malensto.
wiec wybieraj naturalne kosmetyki.zreszto to zalezy od ciebie poniewaz trudno radzic mama poniewaz kazde malenstwo jwst inne.
mam nadzieje ze dobiezesz kosmetyki odpowiednie dla malenstwa,mi duuuzo pomogly panie z aptek poniewaz ja mialam klopot z malej skora.wiedz radze popytac sie po farmacjach takze.
pozdrawiam