kamcia*
piękna bestyja :)
flipi mialam imie Oskar ale moja siora zdecydowanie sie nie zgadza wiec moze bedzie oliwier lub dominik nie wiem sama ale kazdy i tak go juz nazywa oskar hee wiesz macaja po bzuhu i gadaja do niego a on se mysli co to za idioci
ja tez chce karmic piersia i mam nadzieje ze sie uda dzis mialam sredni dzien i tez na zakupy poszlam oczywiscie kupilam pierdoly dla malego
od moich znajomych z pracy dostalam kupon na zakupy w roche store ale dzis sie dowiedzialam ze zamykaja dział z akcesoriami dla dzieci a polowałam na te mikrofony do monitoringu dziecka i juz ich nie ma moze ktos chce sprzedac????anieczka jeszcze używa ale może jakas inna mamuska nie potrzebuje juz...?
Anieczka wiesz poszłam do tego sklepu BOOTS i juz nie bylo pieluch tetrowych jak na złośc wszystko mi wykypuja
) jednak nie pojechałam na ta wyspe bo siora mnie wkurzyla czemu te mlodsze zawsze sa takie rozpuszczone hmmm to wina rodzicow
Anieczka wiesz poszłam do tego sklepu BOOTS i juz nie bylo pieluch tetrowych jak na złośc wszystko mi wykypuja