reklama

Mamy z Irlandii!!

flipi mialam imie Oskar ale moja siora zdecydowanie sie nie zgadza wiec moze bedzie oliwier lub dominik nie wiem sama ale kazdy i tak go juz nazywa oskar hee wiesz macaja po bzuhu i gadaja do niego a on se mysli co to za idioci:) ja tez chce karmic piersia i mam nadzieje ze sie uda dzis mialam sredni dzien i tez na zakupy poszlam oczywiscie kupilam pierdoly dla malego:) od moich znajomych z pracy dostalam kupon na zakupy w roche store ale dzis sie dowiedzialam ze zamykaja dział z akcesoriami dla dzieci a polowałam na te mikrofony do monitoringu dziecka i juz ich nie ma moze ktos chce sprzedac????anieczka jeszcze używa ale może jakas inna mamuska nie potrzebuje juz...?

Anieczka wiesz poszłam do tego sklepu BOOTS i juz nie bylo pieluch tetrowych jak na złośc wszystko mi wykypuja:)) jednak nie pojechałam na ta wyspe bo siora mnie wkurzyla czemu te mlodsze zawsze sa takie rozpuszczone hmmm to wina rodzicow:)

reklama
Witam kochane mamusie!
Przepraszam, że sie tak z butkami do Irlandii pakuję ale musze Was o cos zapytac.
Własnie dowiedziałam sie, że mozna u Was kupić nodyfikowane mleko dla niemowląt alergicznych na bazie mleka koziego, moze cos na ten temat wiecie?? Dawałyscie je swoim dzieciaczkom?? ponoć jest rewelacyjne? Mój maluszek ma potęzna alergie na mleko i nawet bebilon pepti odpada :( :(. Może pokusiła bym sie o sprowadzenie tego mleczka, ale chciałam zasiegnać waszej opinii. pozdrawiam

nio, wiec mamy za soba wizyte prześlicznego Antosia i jego rodziców :)
bardzo miła para i mały aniołek
za to mój synek dał popis na całego, dawno sie tak nie popisywał :/ a jak pojechali to był wieeeelki płacz, długo trwało zanim sie uspokoił ale potem sie wyciszył i grzecznie bawi autkami, teraz mam w domku moje kochane grzeczne dziecko, oszalec mozna
Aniu dizkei serdeczne za odwiedzinki i ciuszki :))

Kamcia o jakie urządzenie ci dokładnie chodzi?? ja peiluszki tetrowe widziałam w smyths

weszłam na forum bo chłopak gdzies pojechał i nie moge sie nadziwic setki ludzi i jeszcze wiecej tematów z chęcia bym wszystkie przeczytala ale oczy bolą kurcze nie moge sie oderwac to nasze maleństwa nas łączą:))))

żużaczek pisze:
Witam kochane mamusie!
Przepraszam, że sie tak z butkami do Irlandii pakuję ale musze Was o cos zapytac.
Własnie dowiedziałam sie, że mozna u Was kupić nodyfikowane mleko dla niemowląt alergicznych na bazie mleka koziego, moze cos na ten temat wiecie?? Dawałyscie je swoim dzieciaczkom?? ponoć jest rewelacyjne? Mój maluszek ma potęzna alergie na mleko i nawet bebilon pepti odpada :( :(. Może pokusiła bym sie o sprowadzenie tego mleczka, ale chciałam zasiegnać waszej opinii. pozdrawiam
Witam zuzaczku.
Osobiscie nie stosowalam tego mleczka ale widuje je w sklepach.
Jak chcesz moge ci przyslac puszeczke na sprobe.

reklama
Witam wieczorkiem ;D

Flipi masz przecudowna rodzinke, a Filipek jest taki slodki,ze hej :) :)
Mam nadzieje,ze juz wkrotce wy nas odwiedzicie,oczywiscie jezeli Twoj brzusio pozwoli ;)
Filipek biedny plakal za nowym kolega :(
Antek tak sie wyszalal,ze w samochodzie raz dwa usnal.
NO i teraz ma chyba problem z usnieciem ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry